TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'Lİ BELEDİYENİN ŞİRKET MÜDÜRÜNÜN ARACINA SALDIRI

Adana’nın Kozan ilçesinde MHP'li ilçe belediyesinin İmar Limited Şirketi müdürünün otomobilinin camlarını kırıp lastiklerini kestiler.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP'Lİ BELEDİYENİN ŞİRKET MÜDÜRÜNÜN ARACINA SALDIRI

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, İmar Limited Şirketi Müdürü Haceli Yılmaz'ın, Cumhuriyet Mahallesi Şıh Efendi Bulvarı'nda, oturduğu apartmanın önünde park halindeki 01 D 4566 plakalı otomobilinin camları kırılıp 3 lastiği kesildi.
Yılmaz, sabah işe gitmek için otomobilinin yanına geldiğinde aracın camlarının kırık ve lastiklerinin kesik olduğunu görünce polise haber verdi.
Polis olay yerine gelerek parmak izi çalışması yaptı.
Haceli Yılmaz, akşam 18.20'de aracını park ettiğini belirterek, "Sabah arabama binmek istedim arabamı bu halde gördüm. Devletin parasına sahip çıkmak suç değildir herhalde. Ne bileyim gelişigüzel insanlar aracıma saldırmışlar. Aracımın lastiklerini kesmişler, camlarını kırmışlar, kimin kırdığını bilmiyorum ama görünce sinirlendim. Ben Musa Bey’in otuz yıldır yanındaydım ve yine yanındayım. Öyle ahkam kesenler, Haceli'nin arabası küçülecek diyenler, devlet malına zarar vermektir, bu hainliktir. Bana böyle tehdit şeklinde laflar geliyordu. Bu zararı veren şahsiyetsizler çıksın ben yaptırdım desinler veya ben yaptım desinler. Ben Allah’a havale ediyorum ama kimin yaptığı hakkında fikirlerim var. Bu konuda yetkili adli merciler ile görüşeceğim" dedi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.