TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASTERLER ATLETİZM KULUBÜ’NDEN HADİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye genelinde maratona katılarak kentin adını duyuran ve ailede sporu sevdiren Adana Masterler Atletizm Kulübü yönetici ve üyelerini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MASTERLER ATLETİZM KULUBÜ’NDEN HADİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ADANA (İLKHABER) - Hadi, Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile maratonlarda derece yapan üyelerden Ali İhsan Karaşi, Abdurrahman Karakaya, Muzaffer Dikkaya ile İbrahim Kurt’u makamında kabul ederek, gençlere model oldukları için teşekkür etti.
Sporun her yaşta yapılabileceğini, spor yapan kişilerin sağlıklı olduğunu, etraflarına pozitif enerji yaydıklarını ifade eden Hadi, “Türkiye genelinde maratona katılarak kentimizin adını duyuran, gençlere model olan ve ailede sporu sevdiren masterleri kutluyorum. Aralarında öğretim üyesi, avukat, doktor, işçi, teknisyen ve esnaf gibi her meslek grubundan spor sevdalısı kimselerin bulunduğu masterler kulübüne tesis, malzeme ve diğer konularda olanaklar içinde yardımcı oluyorum. Ayrıca, fırsat buldukça onlarla birlikte antrenman yapıyorum” diye konuştu.
Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Tadır, spor gönüllüsü bir elin parmakları kadar 5 yıl önce kurdukları derneğe büyük ilgi olduğunu, 200’ün üzerinde üyeye kavuştuklarını, başta Avrasya olmak üzere Türkiye genelinde tüm maratonlara katıldıklarını ve çeşitli dereceler elde ettiklerini ifade etti.
Başarılarında kendilerine 5 Ocak Fatih Terim Stadı altında irtibat bürosu tahsis eden, tesis, ulaşım, malzeme konusunda büyük desteğini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi unutamayacaklarını açıkladı.
Adana 5 Ocak Uluslar arası Kurtuluş Maratonu ve Halk Koşusu’nun mimarının İl Spor Müdürü Hadi olduğunu belirten Tadır, Kurtuluş Maratonu’nda takım halinde 3. olduklarını, maratona destek veren Vali Mustafa Büyük ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de teşekkür etti.
Tadır, geçen hafta Antalya’da geleneksel olarak yapılan “Runtalya Maratonu”nda Adana’dan katılan üyelerinin bazılarının derece yaptığını, 29 Mart Pazar günü Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılacak olan maratonuna 40-50 üyeyle katılacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.