TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BALCALI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası 30 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BALCALI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

ADANA (İLKHABER) - 12 takımın mücadele edeceği turnuva bir ay sürecek. Turnuvada takımlar ilk tur maçlarını puan usulü yapacaklar ardından ilerleyen haftalarda sıralamaya göre statü gereği eşleşmeler gerçekleştirilecek.
Turnuvaya sayılı bir zaman dilimi kala takımlarda son hazırlık maçlarını gerçekleştirdiler. Turnuvanın iddialı takımlarından Genel Cerrahi, Acil Röntgen karşısında galip gelirken turnuva öncesinde de hazır bir görüntü sergiledi. Genel Cerrahi takım kaptanı Yard. Doç. Dr. Tolga Akçam bu tür turnuvalarda sponsor desteğine ihtiyaç duyulduğunu bu amaçla kendilerine sponsor olan Yüzevler Kebap'a ve Şevket Aydoğdu ile yine Genel Cerrahi bölümündeki hocalara teşekkür etti.
Turnuva'nın Komite Başkanı Ramazan Çakır ise genel bir değerlendirme yaparak artık geleneksel hale gelen Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası'nın çalışanlar arasında birlik ve beraberliği spor yaparak pekiştirdiğine dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.