TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÜMEEVLERİ ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Kümeevleri bölgesini ziyaret ederek var olan alt yapı sorunun çözüleceği müjdesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KÜMEEVLERİ ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Başkan Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, DSİ 15. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şadansever, Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesinde yaşayan vatandaşları ziyaret onların sorunlarını dinledi.

Mahalle sakinlerinin bölgede mevcut olan alt ve üst yapının yetersiz olduğunu söylemesi üzerine Başkan Güvenç, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü'nü (ŞUSKİ) arayarak gerekli çalışmaların hızlıca yapılması talimatı verdi.

Bölgenin alt yapı sorununun Büyükşehir Belediyesi, üst yapısının ise Haliliye Belediyesi tarafından çözüleceğini aktaran Güvenç,  sorunun kısa bir zamanda çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.

Söz konusu bölgeye birde çocuk oyun alanının yapılacağını ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"Bugün mahallelimizin daveti üzerine Haliliye Belediye Başkanımız ile Kümeevleri'ndeyiz.

Kümeevleri'nin yıllardır süren kanalizasyon, su ve mahalle içi yol problemleri var. ŞUSKİ Genel Müdürümüz ile görüştüm. Süratle su problemini çözüyoruz. Kanalizasyon için tarlalardan vatandaşlarımız bize yer veriyorlar. Akabinde de, Haliliye Belediyemiz hem mahalle içindeki yolları parke yapıyor, hem de bakımını yapıyor. Ali Demir isimli vatandaşımız 5 dönümlük yer verecek. Oraya Haliliye Belediyemiz bir çocuk oyun alanı yaparak, bu gençlere hediye edecek. Hayırlı olsun"

Başkan Fevzi Demirkol ise bölgenin sorunları ile yakında ilgilendiklerini ve anında çözüm bulmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Ben geçen pazar günü de buradaydım. Kısa süreli çözüm için de parke çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyonun bitmesi itibariyle de, biz, bu bölgede hem kilitli parke çalışması hem de Sayın Ali Demir Bey'in hibesiyle oluşacak 5 dönümlük alanda spor ve oyun alanları kuracağız. Bu vesileyle sevinçli bir gün."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.