TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8. ULUSAL İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONGRESİ ADANA’DA YAPILACAK

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresinin 8.’ncisi bu yıl 16-18 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana’da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
8. ULUSAL İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONGRESİ ADANA’DA YAPILACAK

ADANA (İLKHABER) - 2 yılda bir Adana’da gerçekleştirilen Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, işçi sağlığı ve iş güvenliğinin çalışma yaşamının en temel unsurlarından biri olduğunu söyledi.
Adana’da 16-18 Nisan’da gerçekleştirilecek 8. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine kendi alanında uzman, ilgili, yetkili kim varsa herkesi konuk ettiklerini vurgulayan Atıcı, "Bu kongre, işçi sağlığı ve iş güvenliği alanında Türkiye’nin en büyük buluşmasıdır. Mühendisinden, iş güvenliği uzmanına iş yeri hekimine, hemşiresinden avukatına, akademisyeninden kamudaki bürokratına her kesimden konunun ilgilisi paydaşı olan herkes geliyor. Bu alandaki sorunların tartışılarak çözüm önerilerinin ele alındığı, bilgilendirmelerin yapılmaya çalışıldığı bir platform. Türkiye açısından da önemli bir kongre” dedi.
8. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Türk Tabipler Birliği, DİSK, TESK, KESK, Hak-İş, bilim adamları, meslek kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.