TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçi’ye bir ödül de ABB’den

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ödüle doymuyor. Başkan Çiftçi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi tarafından "Yaşam Parkı Projesi" den dolayı ödüle layık görüldü. Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi, 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ödül töreni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çiftçi’ye bir ödül de ABB’den

 


Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA5İLKHABER) -Malatya Venüs Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen 10. kuruluş yıl dönümü gecesine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, RTÜK Başkanvekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile çok sayıda gazeteciler ve davetliler katıldı.

ABB Şube Başkanı Zeki Dağ’ın açılış konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ta gecede bir konuşma yaptı.

Anadolu Basın Birliği tarafından Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalar ve vizyonel projeler arasında yer alan "Yaşam Parkı Projesi" den dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ödüle layık görüldü.

Başkan Çiftçi, ödülünü Hukuk Fakültesinde öğrenciyken kendisine hocalık yapan RTÜK Başkanvekili Hasan Tahsin Fendoğlu’nun elinden aldı.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Peygamberler diyarı Şanlıurfa’dan herkese selamlar getirdim. Ben öncelikle Anadolu Basın Birliği Malatya Şube başkanlığımızı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  260 kilometre ötedeki Karaköprü Belediyesinin “Yaşam Parkı projesinden” dolayı fark etmeleri bizi sevindirdi. Ben Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çiftçi’ye ödülünü takdim eden RTÜK Başkanvekili Hasan Tahsin Fendoğlu ise; “Ben Belediye Başkanımıza ödül verdim. Belediye Başkanımız aynı zamanda benim öğrencim. Hukuk Fakültesinden kendi öğrencime ödül vermekten dolayı son derece mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Nice başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel görevlerde görürüz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, daha öncede, Ankara Meclis dergisi, Times Dergisi, Güneydoğum Derneği ve Buhara Dergisi tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı seçilerek ödüle layık görülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.