TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tehlikeli yardım

Motosiklet üstündeki iki çılgın sürücü bozulan otomobili ayakları ile iteklediler.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tehlikeli yardım

 


 

Adana’da eşine nadir rastlanan yolda kalmış arabayı itekleme yöntemi objektiflerimize yansıdı. Bu kez yolda kalan aracı motosikletin üzerinde ayağı ile itekleyen kişiler görüntülendi.

 

Adana’nın Merkez Yüreğir İlçesi D 400 Karayolu üzerinde 01C9656 plakalı Renault marka bir otomobil yolda kaldı. Aracın sürücüsü tek başına aracını hareket ettiremeyince çareyi yoldan geçen kişilerden yardım talebinde buldu. Ancak yoldan geçen yaya kimseyi bulamadı. Sürücünün yardımına bu kez 2 motosiklet kullanıcısı yetişti. Motosiklet sürücüleri bozulan aracı ayakları ile motosiklet üzerinden itekledi.

 

 

Bayram BULUT

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’da eşine nadir rastlanan yolda kalmış arabayı itekleme yöntemi objektiflerimize yansıdı. Bu kez yolda kalan aracı motosikletin üzerinde ayağı ile itekleyen kişiler görüntülendi.

 

Adana’nın Merkez Yüreğir İlçesi D 400 Karayolu üzerinde 01C9656 plakalı Renault marka bir otomobil yolda kaldı. Aracın sürücüsü tek başına aracını hareket ettiremeyince çareyi yoldan geçen kişilerden yardım talebinde buldu. Ancak yoldan geçen yaya kimseyi bulamadı. Sürücünün yardımına bu kez 2 motosiklet kullanıcısı yetişti.

 

İLGİNÇ FORMÜL

Bir süre aracı sürücüsü ile birlikte itekleyen motosiklet sürücüleri bu kez motosikletlerinin yolda öylece kalmasının tehlikeli olduğunu fark etti. Motosikletlerinin çalınabileceği endişesi hisseden sürücüler motosikletlerinin yanına gitti. Ancak sürücüye de yardım etmek isteyen kişiler kendilerince yeni bir formül geliştirdi.

 

 AYAKLARINI KULLANDILAR

Sürücüler bu kez hem motosikleti kullanmak hem de ayakları ile tehlikeli bir biçimde otomobili iteklemek istedi. Otomobil sürücüsü aracı boşa attı. Motosiklet sürücüleri ise ayakları ile çalışmayan aracı iteklemeye başladı. Oldukça tehlikeli anların yaşandığı eşine ender rastlanır bu araç itekleme biçimi sonunda neyse ki herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

SELAMDA VERDİLER

Araçları ile yolda seyreden sürücülerin şaşkın bakışları arasında ayakları ile otomobil itekleyen motosiklet sürücüleri, kimi zaman kendilerine korna çalan sürücülere de selam vermeyi ihmal etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.