TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’da “ÇETİN” çalışma

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldiği gün ayağını gaza bastığını, aynı tempoyla çalıştıklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’da “ÇETİN” çalışma

 

ADANA(İLKHABER)-Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Basın Danışmanları Ufuk Tekin ve Süleyman Canbolat ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Çetin, yazı işleri kadromuzla sohbet edip, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Göreve geldiği ilk günden itibaren hiç durmadan  çalıştıklarını söyleyen Başkan Çetin   “Göreve geldiğimiz gün ayağımızı gaza bastık. Çünkü kaybedecek yarım saatimiz bile yoktu. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider dedik. Hızla çalışmaya başladık. Bu tempoyla da 5 yıl böyle gidecek. Hatta tempomuzu artırarak gideceğiz” dedi.

 

 

KENTSEL TASARIM HAZIRLANDI

Belediye Evleri’nde yapılacak Kentsel Dönüşüm kapsamında projeleri hazırladıklarını belirten Başkan Çetin, kentsel tasarımları hazırlayıp, ilgili bakanlığa gönderdiklerini ve konuyla ilgili olarak onay beklediklerini kaydetti. Cumhuriyet tarihinin ilk ve en büyük yatırımı olarak tanımladığı Belediye Evleri projesi ile Belediye Evleri’nde konut sahibi olanların ceplerinden bir kuruş çıkmadan evlerinin yenileneceğini ve en az 3 misli değer kazanacağını ifade eden Başkan Çetin, 36 aya kadar kira yardımı yapılacağını, hatta sürenin uzaması halinde kira yardımının da süreceğini ve vatandaştan asla fark alınmayacağını belirtti. Vatandaşın kafasının karıştırılmaya çalışıldığını ifade eden Başkan Çetin,  konuyla ilgili çıkan spekülatif haberlere vatandaşın itibar etmemesini istedi.

KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLACAKLAR

Çukurova ilçesinde konut sorununu tamamen çözmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Çetin, belediyeye ait bir şirketin bulunmadığını belirterek, işe Çukurova İmar A.Ş.’yi kurmakla başladıklarını ifade etti. Bu şirket aracılığıyla gelir seviyesi yetersiz vatandaşları da ev sahibi yapmayı planladıklarını kaydeden Çetin,  “Toplu konut yapacağız ve maliyetine insanlara vereceğiz. Hedefimiz hizmet etmek, kar etmek değil. Vatandaşa kira öder gibi ev sahibi olmanın önünü açacağız” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.