TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sahiplen Günü”nde huzurevi ziyaretleri!

Pfizer’in dört yıldır global olarak kutladığı “Sahiplen (OWNIT) Günü” kapsamında bu yıl tüm illerdeki Pfizer satış teşkilatı çalışanları 26 Mart Perşembe gününü yaşlı bakımevleri, LÖSEV ve Bir Dilek Tut Derneği gibi kurum ve kuruluşlarda geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Sahiplen Günü”nde huzurevi ziyaretleri!

“Sahiplen Günü”nde huzurevi ziyaretleri!

 

ADANA(İLKHABER)-Pfizer’in dört yıldır global olarak kutladığı “Sahiplen (OWNIT) Günü”  kapsamında bu yıl tüm illerdeki Pfizer satış teşkilatı çalışanları 26 Mart Perşembe gününü yaşlı bakımevleri, LÖSEV ve Bir Dilek Tut Derneği gibi kurum ve kuruluşlarda geçirdi. Adana ve Mersin’deki Pfizer çalışanlarıysa bu özel günde Adana Huzurevi, Seyhan Huzurevi, Özel Can Huzurevi ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Pfizer, dört yıldır global olarak kutladığı Sahiplen! (OWNIT) gününde bu yıl tüm çalışanları ile birlikte farklı etkinlikler düzenledi. Pfizer Türkiye bünyesinde dört yıldır kutlanan ancak 1957’den bu yana yaşatılan Sahiplenme Kültürü bu yıl sadece şirket ve çalışanları değil, şirketin içinde bulunduğu toplumun da sahiplenildiği bir güne tanıklık etti. Kurumsal sosyal sorumluluk bilinci Sahiplen Günü’nde 7’den 70’e paylaşıldı ve yaşatıldı.

 

Pfizer Adana ve Mersin ekipleri 26 Mart’ta rutinin dışına çıkarak işlerine bir gün ara verdi ve topluma değer kattıkları bir gün geçirdi. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 9 ilde huzurevi ziyaretleri gerçekleştirilirken, sabah saatlerinde eşleriyle birlikte ekipçe yaptıkları kahvaltının ardından, gruplar halinde Adana Huzurevi, Seyhan Huzurevi, Özel Can Huzurevi ziyaretleri yaptı. Pfizerliler, bakımevi sakinlerine Pfizer’in Sen Çok Yaşa projesi dahilinde destek verdiği, gazeteci ve yönetmen Nebil Özgentürk’ün çektiği Asırlık Yüzler: Yüzyılın Sağlığı, Yüzyılın Tanıklığı belgeselini takdim ettiler.

 

Pfizer Türkiye Bölge Müdürü Latif Eker şunları söyledi: “Pfizerliler olarak sahiplenmek içimizde var. Sahiplen! (OWNIT!) gününü 4 yıldır kutluyoruz, ancak 1957’den bu yana yaşatıyoruz. Bizler sadece işimizi değil, birbirimizi de, içinde yaşadığımız toplumu da sahipleniyoruz. Biliyoruz ki sahiplenmenin etkisi katlanarak büyüyecek; benden başlayıp bize, bizden herkese ulaşacak. Mersin ve Adana’daki aktivitelerimiz sırasında herkesin mutluluğu yüzüne yansımıştı, birlikte olmak, sahiplenmek ve paylaşımda bulunmak günün anlamını artırdı. Bu güzel günü ailelerimizle birlikte geçirmek ve mutluluğumuzu huzurevi sakinleriyle paylaşmak günü hepimiz için daha da anlamlı kıldı.’’

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.