TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askeri Hastane’ye kamelya

Seyhan Belediyesi, Adana Askeri Hastanesi'nin bahçesine vatandaşların yararlanabilmesi için 2 adet kamelya yaptırıp bahçenin çevre düzenlemesini yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Askeri Hastane’ye kamelya

Askeri Hastane’ye kamelya

 

 

ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediyesi, Adana Askeri Hastanesi'nin bahçesine vatandaşların yararlanabilmesi için 2 adet kamelya yaptırıp bahçenin çevre düzenlemesini yaptı.

 

Yapılan çalışmayı yerinde gören Başkan Zeydan Karalar hastane yetkilileri, görevli komutanlar ve hasta yakınları ile yapılan kamelyada bir süre sohbet etti. Yapılan hizmetten ötürü vatandaşlar Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti. İmkanları doğrultusunda insanların ihtiyaç duyduğu her yerde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, "Buraya çit, bahçesine sulama sistemi ve 2 adet kamelya yapıldı. Kendi personelimiz ile bu hizmeti yaptık. İhtiyaç olan her yere imkanlar doğrultusunda hizmet götürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret sonunda hastane yetkilileri yapılan hizmetten dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.