TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana sanayisi Kızılay’ın destekçisi

Kızılay’ın kan bağışlarının daha iyi koşullarda yapılması için yürüttüğü, kan bağış evi projesine bir destek de Adanalı sanayicilerden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana sanayisi Kızılay’ın destekçisi

Adana sanayisi Kızılay’ın destekçisi

 

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Kızılay’ın kan bağışlarının daha iyi koşullarda yapılması için yürüttüğü, kan bağış evi projesine bir destek de Adanalı sanayicilerden geldi. Adana Sanayi Odası (ADASO), Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne, Gençlik Meydanı Kan Bağış Evi’nin sponsorluğunu üstlenerek destek oldu.

 

Yapılan bağış nedeniyle Türk Kızılay’ı Adana Şubesi yönetim kurulu başkan ve üyeleri Adana Sanayi Odası’na bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyarette konuşan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Türkiye’de bir ilk olan projeye desteği nedeniyle Adana Sanayi Odamıza çok teşekkür ediyoruz.  Odamızın, Allah’ın insandan başkasına bahşetmediği kan bağışı konusundaki önemli sosyal sorumluluğa destek verişi bizleri çok mutlu etti. Artık Adanalılar can kardeşiyken kan kardeşi de oluyorlar. Daha hijyenik ortamlarda kan verecekler. Bu kan bağışı evleri sayesinde günlük kan toplama sayımızda arttı. Bize bu sosyal sorumluluk projesinde yer tahsisinde bulunan Adana Büyükşehir Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye de teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

 

Desteğimiz sürecek 

Adana Ticaret Odası başkanı Zeki Kıvanç ise, “ Bizler hem şahsi olarak, hem de kurum olarak Kızılay’ın her zaman yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Türk Kızılayı çok önemli işler yapıyor. Desteklerimizi her zaman arttıracağız. Bu farkındalığa, güzelliklere hem kurum, hem de şahsi olarak desteğimiz artarak devam edecek. ” diye konuştu.

 

Kıvanç’a plaket 

Gerçekleşen ziyarete Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya, Zübeyit Şendur, Şaban Üçgül, Veli Kasap ve Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Tunçhan Demir katıldı. Ziyaret sonunda Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’a teşekkür plaket'i verildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.