TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük: Beynin sporu kitap okumaktır

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Küçük: Beynin sporu kitap okumaktır

Küçük: Beynin sporu

kitap okumaktır

 

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı.

 

İl Halka Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Vali İzzettin Küçük, Haliliye Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kitapları etkinliğe gelen öğrencilere dağıttı. Vali Küçük, dağıttığı kitapları yine öğrencilerle birlikte okudu. Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; beyni güçlendirmenin bir tek yolunun kitap okumak olduğunu belirtti. “Eğer beyniniz ve yüreğiniz güçlü olsun istiyorsanız, muhakkak kitap okuyacaksınız. Beynin sporu kitap okumaktır” sözleriyle kitap okumanın önemini tekrarlayan Vali Küçük; internet ve televizyonun beyin gelişimini olumsuz etkilediğini kaydetti.

 

Kitap okumanın boş zamanlarda yapılacak bir iş olmadığını sözlerine ekleyen Vali Küçük; “Aksine kitap okumak için özel zaman ayırmalıyız. Her zaman yastığınızın altında bir tane kitap olsun. Her gün 20 dakika kitap okuyun, altı ay sonra sizdeki değişimi herkes görecektir. Kitap okumak bir görev değildir, zorlamayla yapılacak bir iş değildir. Tadına bir varsanız elinizden bırakamazsınız.” dedi.

 

Konuşmasının ardından Vali İzzettin Küçük; Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen okuma yarışmasında dereceye girenlere altın hediye etti. Hediye takdiminin ardındansa Vali İzzettin Küçük ve beraberindekiler açılan resim sergisini ve sergilenen eserleri hazırlayan kursiyerlerin çalışmalarını gezdi.

 

Etkinliğe Vali İzzettin Küçük’le birlikte; Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, ilgili daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.