TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı İyiyürek, Özel Avrupa Hospital Hastanesi’nin üyelerine göz taraması uygulayacağını müjdeledi ve herkesi kontrol olmaya davet etti:

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bu fırsatı kaçırmayın

  Bu fırsatı kaçırmayın

 

 

ADANA(İLKHABER) – Türkiye Emekliler Derneği(TÜ.E.D.) Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, insanların en önemli organlarının birisinin de gözler olduğunu beliterek, gözlerin çok iyi korunması gerektiğini ve bunun için üyelerine göz taraması yaptıracaklarını kaydetti.

 

Yaklaşık 40 bin civarındaki üye sayısıyla Adana’nın en güçlü sivil toplum kuruluşu olan ve yaptığı sayısız anlaşmalarla adından sıkça bahsettiren  TÜ.E.D. Adana Şubesi Başkanı İyiyürek, anlaştıkları Özel Avrupa Hospital Hastanesi’nin üyelerine bir hediye olarak göz taraması yapacağını kaydetti. Göz taramasının 2 Nisan Perşembe günü ve 6 Nisan 2015 tarihinde saat 10.00-15.00 arasında dernek binasında gerçekleşeceğini belirten Başkan İyiyürek, görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Bize hayat veren en önemli organlarımızdan birisi de gözlerimizdir. Onu ne kadar iyi korur ve gereğini yaparsak, gözlerimiz de o nispette bize gülümser. Bu düşünceyle anlaştığımız özel Avrupa Hospital Hastanesi, bu anlaşmanın bir hediyesi olarak üyelerimize göz taraması hediyesi etmektedir. Üye kardeşlerimiz uzman hekimler tarafından en modern aletle göz kontrolünden geçirilecek ve kendilerine de gerekli bilgi verilecektir. Üye kardeşlerimizi bu önemli sağlık taramasına davet ediyoruz. Gelsinler ve bu fırsatı kaçırmasınlar.

“ÇITAYI YÜKSEK TUTACAĞIZ

Derneğimiz faaliyete geçtiği tarihten bu yana her zaman üyelerinin daha rahat bir yaşam sürebilmesi amacıyla bir çok sağlık kuruluşu, çeşitli iş yerleriyle anlaşmış ve üyelerimizin bütçesine olumlu bir katkı sunmanın gayretinde olmuş ve bu çizgisinden asla taviz vermemiştir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı daha ileriye götürmenin gayretinde olduk ve çıtayı hep yukarda tutmaya özen gösterdik. Görüşmede olduğumuz bazı yerler var ve anlaşma olduğu takdirde bunları da üyelerimize müjdeleyeceğiz.”  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.