TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANA GÜREŞ KARMASININ BAŞARISI

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Adana güreş karmasının geçen haftalarda Hatay’ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen “Okullararası 15-16 Yaş Grubu Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Grup Şampiyonası”nda 13 madalya kazandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2015 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2015 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANA GÜREŞ KARMASININ BAŞARISI

ADANA (İLKHABER) -İnce, grup şampiyonasına 16 il karmasının katıldığını, serbest ve grekoromen stilde genç sporcuların başarılarının yanı sıra davranış ve centilmenlikleriyle rakip okulların ve yetkililerin beğenisini kazandıklarını belirterek, “İskenderun’da bütün madalyaları topladık. Sırada 24-28 Nisan tarihleri arasında Rize’de yapılacak Türkiye Şampiyonası var. Aynı başarıyı orada da göstereceğiz” dedi.
İnce, okul faaliyetlerinde başarılı olan sporcuların federasyon yetkilileri tarafından izlendiğini, hedeflerinin milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak olduğunu belirterek antrenörler Bayram Demir, Mustafa Çetin ve Hakkı Koca’ya da teşekkür etti.
Bu arada, İskenderun’da madalya kazanarak Rize’de yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan sporcuların isimleri şöyle:
Serbest stil: Kurban Güven, Şeref Can Karani, Yasin Gülücü, Ömer Ölmez, Büminhan Özkan, Alper Apaydın, Buluthan Öksüz, Özkan Atıcı, Ahmet Yalaz.
Grekoromen stil: Serhat Apaydın, Abdulsamet Ergün, Şevket Ali Güvendik, İbrahim Ethem Akdağ.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.