TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’Lİ TÜMER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 15. Dönem Adana milletvekilliği yapan Emin Bilen Tümer’in de oğlu olan CHP Adana Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemizin yönetim kurulu üyesi Veysel Arslan ve yayın kurulumuzla bir süre sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP’Lİ TÜMER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

ADANA (İLKHABER)-Basını bütünün bir parçası olarak gören ve sorunun tespiti ve çözümünde önemli bir rolü olduğunu belirten  Zülfikar İnönü Tümer,  Adana’nın sorunlarının çözümü konusunda üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını, bunun için de ilk işe basın ziyaretleriyle başladığını söyledi.

Daha şimdiden bir milletvekili sorumluluğunda, görevlerini eksiksiz yerine getirmek için kolları sıvayan Tümer, parti ayrımı yapmaksızın tüm  milletvekili adaylarını arayıp, onlarla tanıştığını ve başarılar dilediğini söyledi. Tümer, “Tüm milletvekili adaylarıyla tanıştım, konuştum. Bir süre sonra bu arkadaşlarla birlikte çalışacağız.  Adana için ‘Ne yapabiliriz?’ i konuşacağız.” dedi.

“Adana’nın her köyünde kalabilecek bir evimiz var.” diyen Tümer, tüm tanıdıkları dost ve akrabalarının  harekete geçtiğini, seçim çalışmalarına başladığını söyledi. Seçim sonuçlarının daha şimdiden çok net göründüğünü belirten Tümer, CHP’nin seçimden büyük bir galibiyetle çıkacağını ileri sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.