TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KASAP: ŞANLIURFA’DA GÖREV YAPMAK GURUR VERİCİDİR

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği, bir süre önce DSİ Antalya Bölge Müdürlüğü’nden DSİ 15. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Oğuz Kasap’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KASAP: ŞANLIURFA’DA GÖREV YAPMAK GURUR VERİCİDİR

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA (İLKHABER) - Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Gazeteci Sedat Atilla, Dernek üyeleri; NTV Şanlıurfa Temsilcisi Kadir Çelikcan, Habertürk Şanlıurfa Temsilcisi Hasan Atmaca, Güneydoğu TV ortaklarından Faruk Bayuk, Haber 7 Şanlıurfa Temsilcisi Muhammed Taşçılar ve SANLIURFA.COM Haber Editörü Nedim Atilla, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette bir açıklama yapan Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, “Bir süre önce DSİ 15. Bölge Müdürlüğü’ne atanan sayın Oğuz Kasap’ı ziyaret ettik. Başarı dileklerimizi sunduk. Şanlıurfa’daki DSİ  projelerini konuştuk.” dedi.

DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap ise Peygamberler şehri Şanlıurfa’da görev yapmaktan ve yapacak olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Şanlıurfa’nın GAP Eylem Planı içerisinde yer alan en önemli bölge olduğunu belirten Kasap, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve, “Yaklaşık 1 milyon 822 bin hektar alanın sulanmasını sağlayacak olan bir projenin %51’i Şanlıurfa bölgemizde. İşleri en yoğun olan bir bölge de görev yapmaktan dolayı mutluyum. Bu süreç içerisinde Şanlıurfa’lı çiftçimize, vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.