TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO TEKSTİL, ALADAĞ’A ANADOLU LİSESİ YAPACAK

Adana’nın Aladağ İlçesi’ne SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Anadolu Lisesi yapılacak. Okulun yapımı için Vali Mustafa Büyük’ün makamında protokol imzalandı. Vali Büyük, Aladağ İlçesi Mansurlu Mahallesi’ne yapılacak olan lisesin 10370 tip projeli ve 16 derslikli olduğunu belirterek, protokol gereği SANKO’nun 1 milyon 500 bin TL nakdi bağışta bulunduğunu dile getirerek, firma yetkililerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SANKO TEKSTİL, ALADAĞ’A ANADOLU LİSESİ YAPACAK

ADANA (İLKHABER) - Adana’nın Aladağ İlçesi’ne SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Anadolu Lisesi yapılacak.

Okulun yapımı için Vali Mustafa Büyük’ün makamında protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan Vali Mustafa Büyük, protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.
Vali Büyük, Aladağ İlçesi Mansurlu Mahallesi’ne yapılacak olan lisesin 10370 tip projeli ve 16 derslikli olduğunu belirterek, protokol gereği SANKO’nun 1 milyon 500 bin TL nakdi bağışta bulunduğunu dile getirerek, firma yetkililerine teşekkür etti.
SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş adına protokolü imzalayan İhsan Akyol ise, SANKO’nun eğitime destek veren bir kuruluş olduğunu hatırlatarak, “Bu güne kadar 3’ü fakülte binası olmak üzere 20 okulu eğitime sunduk. Bu okulla birlikte 21 okulu milli eğitime kazandırmış olacağız. Ayrıca maddi imkânı olmayan öğrencilerimize de yardımlarda bulunuyoruz. Bu günden sonrada ülkemiz eğitimine destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Mustafa Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve SANKO adına İhsan Akyol tarafından "Sanko Aladağ Anadolu Lisesi"nin protokolü imzalandı.
İmza töreninde Adana’da ziyaretlerde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili de hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.