TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD’DA KUTLUCA DÖNEMİ

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Başkanlık görevini, iş adamı Yakup Kutluca’ya teslim etti. Başkanlık görevinden işlerinin yoğunluğu sebebiyle kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Köse, Yönetim Kurulu kararı ile Başkanlık görevini, düzenlenen sade bir törenle iş adamı Yakup Kutluca’ya ‘Hayırlı Olsun’ dilekleriyle bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜMSİAD’DA KUTLUCA DÖNEMİ

ADANA (İLKHABER) - Şirin Park otel’de düzenlenen basın toplantısında yeni Başkan Kutluca, TÜMSİAD Adana Şubesinde başarıyla görevlerini tamamlayan  iki eski başkana katkılarından dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti. Deniz Köse de daha sonra yakasındaki TÜMSİAD rozetini çıkartarak yeni başkan Kutluca’ya taktı.
Törende Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kutluca, Özlü ve Köse’nin bugüne kadar Adana’da yapılmayan ilklere imza attıklarını söyledi. Kutluca, eski başkanların yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD’ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.

“KOBİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

 Kutluca başkanların Adana ile ilgili yaptığı çeşitli  projeleri, yerel ve ulusal medyada övgüyle yer aldığını dikkat çekti. TÜMSİAD’ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatan Kutluca, Adana’da ise  251 asil üyenin kayıtlı olduğunu belirtti.Toplantıda gazetecilerin sorularını da içtenlikle cevaplayan Kutluca konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizimde sevdamız Adana, Türkiye ve İnsanlık içindir.  TÜMSİAD’ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan yolumuzda ilerleyeceğiz. Böyle olursak başarı gelecektir.  İnşallah bundan sonra kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.  Gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz”

Tören sırasında yeni yönetim kurulu üyeleri kendini tek tek tanıttı. Sinevizyonda  ise TÜMSİAD anlatan küçük bir film gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.