TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇUKUROVA’DA ÇOCUK FESTİVALİ

Çukurova Belediyesi 23 Nisan’da tiyatro ve halk oyunlarını birleştirerek Çocuk Festivali yapacak. Halk Günü’nde çocuklara müjde veren Başkan Soner Çetin, “Binlerce vatandaşımızla birlikte kortej yürüyüşü yapacağız, Zakkum konserinde buluşacağız, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇUKUROVA’DA ÇOCUK FESTİVALİ

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kültür-sanat ve sosyal etkinliklere yönelik programlarıyla Adana’da farkındalık yarattıklarını belirterek Halk Günü’nde bu kez çocuklara müjde verdi. Her yıl 23 Nisan’ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlandığını hatırlatan Başkan Çetin, “Bu çocuk haftasında hem çocuk tiyatroları hem de çocuk halk oyunları ekipleri Adana’da olacak. Gürcistan ve Kıbrıs’tan da konuk çocuklarımız olacak. Çocukların gösterileri Çukurova’yı ve Adana’yı sallayacak, 20-24 Nisan arasında etkinliklere doyacağız” diye konuştu.

23 NİSAN’DA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Perşembe günü T.Özal Bulvarı üzerindeki Gökkuşağı kavşağında toplanılacağını belirten Başkan Soner Çetin, yapılacak etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi: Saat 17.00’de toplanıp 18.00’de kortej yürüyüşümüzü başlatacağız. Binlerce vatandaşımızla birlikte Uğur Mumcu Bulvarı’na ulaşacağız ve orada yurt içinden ve yurt dışından gelen konuk halk oyunları ekipleri gösteriler yapacaklar. Daha sonra Zakkum konseri olacak. Ayrıca bu beş gün boyunca Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde çocuklar tiyatro oyunları sergileyecekler.  

“SERBEST KÜRSÜ AMA KÜFÜR ETMEK YOK”

Halk Günü’ne katılan vatandaşların çeşitli konulardaki taleplerini bir bir not ederek gereğinin yapılacağını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Cindo Yaşar’ olarak bilinen vatandaşın Cumhuriyet rejimine ve Atatürk’e olan bağlılığını dile getirirken kullandığı bazı sözlere müdahale ederek uyarma ihtiyacı duydu. “Burası serbest kürsü, halkın kürsüsü” diyen Çetin’in sözleri alkışlarla karşılandı:  “Derdinizi de

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.