TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelikcan: Eğitim hep birinci önceliğimiz

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Misis Veysel Karani Ortaokulu ve Yakapınar İlkokulunu ziyaretinde Başkan Çelikcan'ı öğrenciler güllerle karşıladılar.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelikcan: Eğitim hep  birinci önceliğimiz

ADANA(İLKHABER) - Başkan Çelikcan Ziyaretinde öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrenci ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Eğitimin her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “'Her şeyin başı eğitim'dir. Eğitim bireyi geliştirdiği oranda ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını da gerçekleştirdiği için güçlü bir araçtır.” dedi.

 

KÜLTÜR EVLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE

 

Yüreğir de hizmete açılan 11 Kültür Evleri her yıl binlerce öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Başkan Çelikcan,”Özellikle maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik düzenlenen ders takviye kursları ile birçok öğrencimiz çok güzel okullara yerleştiler. Önümüzdeki yıl dershanelerin kapatılmasıyla kültür evlerimizin önemi bir kat daha artmış bulunmaktadır. Bütün öğrencilerimiz kültür evlerimizde verilen bütün kurslardan ücretsiz olarak faydalanmaktadırlar. Bunun yanı sıra yaz aylarında düzenlenen hobi ve meslek kursları ile öğrencilerimizi sokağın olumsuz koşullarından uzak tutup boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE EĞİTİM YUVALARIMIZI DESTEKLİYORUZ

 

Yüreğir Belediyesi olarak ilçede bulunan bütün okullara imkânlar ölçüsünde her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan,” Bütün okullarımız bizim için önemlidir. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bu okullardan yetişmektedirler. Bu yüzden okullarımızın ve eğitimin her zaman destekçisi olmaya gayret edeceğiz.” dedi.

 

Öğrenci ve Öğretmenlerin istek ve talebini dikkatle dinleyen Başkan Çelikcan yanında bulunan Başkan yardımcıları ve daire müdürlerine talimat vererek sorunlarına yardımcı olmalarını istedi.  Öğretmenler ve öğrenciler Başkan Çelikcan'nın duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.