TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tümer, ‘Önce insan’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, toplumun tüm kesimleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tümer, ‘Önce insan’ dedi

ADANA(İLKHABER) – 7 Haziran 2015 genel seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Tümer, MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
“ÖNCE İNSAN”
Milletvekili seçildikten sonra memleketi Adana için seçilmiş ve atanmışlarla uyumlu bir çalışma örneği sergileyeceğini vurgulayan Tümer, “CHP, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak plan ve projelerle geleceğe hazırlanıyor. Kavgaya, gürültüye meydan vermeden, kentimiz için, bölgemiz için ve ülkemiz için hayata geçireceğimiz ‘insan odaklı’, vatandaşlarımızın huzur ve refahına, çağdaş geleceğine yönelik çalışma öngörüyoruz” dedi. Nezaket ziyareti için Tümer’e teşekkür eden Hüseyin Sözlü, Zeydan Karalar, Soner Çetin ve Aytaç Durak misafirperverlik örneği sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.