TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İncirlik Üssü’nde 23 Nisan Şenliği

İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı ve 39. Hava Üs Kanat (ABW) Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “23 Nisan Çocuk Bayramı ve Bahar Şenliği” etkinliği, Vali Mustafa Büyük ile Eşi Hanımefendi Emine Büyük’ün katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İncirlik Üssü’nde 23 Nisan Şenliği

ADANA(İLKHABER) - Çocuklar, Gönüllerince Eğlendi

Vali Mustafa Büyük ve Eşi Hanımefendi Emine Büyük’ün yanı sıra, Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Bekir Ercan Van, ABD 39. Kanat Komutanı Albay Craig Wills, üste görev yapan Türk ve Amerikalı personel ile eşleri, çocukları ve davetliler katıldı. Bahar Şenliği’nde çocuklar, aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

 

Kermes Geliri, Kartal Vakfı’na

Etkinliğin açış konuşmasını yapan 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Bekir Ercan Van, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla düzenlenen Bahar Şenliği’nin amacının, tarihi zaferlerin genç kuşaklara aktarılması ve çocukların bu özel günü en güzel ve geçirmelerini ve eğlenmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Tuğgeneral Bekir Ercan Van, üs’te görevli personelin eşleri tarafından hazırlanan el ürünlerinin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirin, Türk Hava Kuvvetlerine mensup şehit ve gazilerin, subay, astsubay ve sivil memurların, kendileri, eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü oldukları anne, baba ve kardeşlerinin sosyal, ekonomik gereksinimleri ve çocuklarının eğitimi konusunda dayanışma sağlamak amacıyla kurulan Kartal Vakfı’na bağışlanacağını ifade etti.

 

Kortejle Başladı, Renkli Görüntülerle Sürdü

Yoğun bir katılımla 10. Tanker Üs Komutanlığı’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Bahar Şenliği kortej yürüyüşüyle başladı. Gün boyunca devam eden şenlik, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran Birliği gösterisi, dans ve animasyon gösterileri, müzik dinletileri, ve Türk Chopper Motosiklet ekibinin gösterisi ile sürdü.

 

Vali Büyük ve Eşinden, Çocuklara Sevgi Seli 

Etkinliğe katılan Vali Mustafa Büyük ile Eşi Hanımefendi Emine Büyük, hayli renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte, çocukların gösterdiği ilgiye, onlara sevgi gösterileriyle karşılık verdi. Çocuklar ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çektiren Vali Büyük, geleceğin teminatı olan çocukların mutluluklarının her şeyden önemli olduğuna dikkat çekti ve şenliği düzenleyen 10. Tanker Üs Komutanlığı personeli ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.