TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk: Milliyetçilik ülkesini namerde muhtaç etmemektir

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, AK Parti'nin sözde milliyetçilerden kalan 23,5 milyar dolarlık IMF borcunu ödediğini ve IMF’ye borç verir duruma geldiğini belirterek, “Milliyetçilik, ülkesini namerde muhtaç etmemektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pamuk: Milliyetçilik ülkesini namerde muhtaç etmemektir

Pamuk: Milliyetçilik ülkesininamerde muhtaç etmemektir


ADANA (İHA) - AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, AK Parti'nin sözde milliyetçilerden kalan 23,5 milyar dolarlık IMF borcunu ödediğini ve IMF’ye borç verir duruma geldiğini belirterek, “Milliyetçilik, ülkesini namerde muhtaç etmemektir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Karaisalı halkına hitap eden Pamuk, “Kardeşlerim AK Parti öncesi dönemde Türkiye sözde milliyetçi-solcu koalisyon tarafından yönetiliyordu. Türkiye IMF'ye o kadar çok bağlı hale gelmişti ki IMF şefi siyasi parti liderlerinden daha fazla tanınır olmuştu. Öyle ki dönemin Türk-İş Başkanı Bayram Meral işçi ücretlerine zammı Cotarelli'den istiyordu. Bu kadar içişlerimize müdahil olmuşlardı. Şimdide bir Türkiye Masası şefi var ama adını bilen yok çok şükür, ya da kimse gidip ondan zam istemiyor” diye konuştu.
AK Parti’nin sözde milliyetçilerden kalan 23,5 milyar dolarlık IMF borcunu ödediğini ve IMF’ye borç verir duruma geldiğini söyleyen Pamuk, “Milliyetçilik, ülkesini namerde muhtaç etmemektir. Ülkemizi namerde muhtaç eden eski Türkiye’nin eski partileri, Yeni Türkiye’nin AK Partisi’nin biriktirdiği paraları size dağıtmayı vaat ediyorlar. Kaynak olarak da AK Parti’nin 13 yılda doldurduğu hazineyi gösteriyorlar. Esas çelişki burada işte. Onlar sadece harcamayı bilirler. Kazanmak akıllarında yok” dedi.
Ülkenin gerçeklerine ters, deli zırvası gibi seçim beyannameleri hazırlandığını ifade eden Pamuk şunları kaydetti:
“Seçim beyannameleri hazırlayan muhalefet partileri sadece harcamadan bahsediyorlar. Gelir kalemi ön görmüyorlar. Benim Karaisalılı kardeşim iyi bilir ki bütçelerin sadece gider ve harcama kalemi olmaz birde gelir ve kaynak tarafı olur. Yani nereden baksan tutarsızlık. Onlar gözünü AK Parti’nin doldurduğu hazineye dikmişler. Bilsinler ki; Türkiye’ o hazinenin dolu olması sayesinde, zalimlere ‘One Munite’ ve ‘Dünya Beşten Büyüktür’ diyebiliyor.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.