TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köpekleri elektroşok cihazı ile korkutuyor

Elektroşok cihazı kullanımı yaygınlaştı. Bayıltıcı etkisi olan elektroşok cihazlarını, insanlar artık kendilerini savunmak amaçlı yanlarında taşımaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Köpekleri elektroşok cihazı ile korkutuyor

Köpekleri elektroşok cihazı ile korkutuyor

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Elektroşok cihazı kullanımı yaygınlaştı. Bayıltıcı etkisi olan elektroşok cihazlarını, insanlar artık kendilerini savunmak amaçlı yanlarında taşımaya başladı. Bunların en ilginci ise simit fırınında çalışan Murat isminde gencin kullanım alanı oldu.

Sabah erken saatlerde kalkarak motosiklet ile okullara, ve benzeri yerlere simit servisi yapan genç köpekleri korkutabilmek için kendisine elektroşok cihazı aldığını savundu. Bir marketten aldığı elektroşok cihazını köpeklere doğru tutup çalıştırdığında köpeklerin çıkan ses ve ışıktan korkarak geri çekildiklerini anlatan Genç, “Köpekler sabah erken saatlerde dışarıda olduğu için zaman zaman simit servisi yaparken karşıma çıkıp bana saldırıyorlar. Buna karşı önlem alabilmek için bu cihazı alıp onlara doğru tuttum. Ses ve ışığını gören köpekler benden kaçmaya başladı. Bu nedenle artık her sabah simit servisi yaptığımda bu cihazı yanıma alıp öyle yola çıkıyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.