TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAYNAŞTIRAN KERMES

Seyhan İlçe Milli Eğitim’e bağlı Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte veliler, öğretmenler ve öğrenciler stres atmanın keyfini yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KAYNAŞTIRAN KERMES

ADANA (İLKHABER) – Adana’nın Seyhan İlçesi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerini en üst seviyede yürütmenin gayretindeki Cumhuriyet Ortaokulu’nda, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermeste veliler, okul çalışanları ve çevre halkı bütünleşti. Daha kaliteli bir eğitimin oluşması amacıyla gerçekleştirilen kermeste öğrenciler hem eğlendi, hem de paylaşmanın keyfini yaşadı.

Okul aile birliği üyeleri ve gönüllü velilerin katkıları sonucunda misafirlere yöresel yemekler ikram edildi. Yine velilerin el emeği ürünleri de paylaşıma açıldı. Okul bahçesinde üretilen Adana’nın meşhur lezzeti “sıkma” misafirlerin yoğun ilgisi ile tüketildi.

Kermesin gerçekleşmesinde Cumhuriyet Ortaokulu’nun etrafında bulunan esnafların da katkısı bir hayli fazla oldu. Bölge esnafı öğrencilere yönelik çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

Güzel bir havada gerçekleştirilen etkinlikte veliler ve öğrenciler davul eşliğinde halaylar çekerek, kermese ayrı bir hava kattı. Günün yorgunluğunu atan veliler ve öğrenciler, okul yönetimine ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin artması dileğinde bulundu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.