TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARDAV’da yılın son burslar verildi

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) tarafından üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi Mardinli toplam 1370 öğrenciye 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının son bursu olan Mayıs ve Haziran ayı bursları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MARDAV’da yılın son burslar verildi

 

Bayram BULUT

 

ADANA (İLKHABER) -Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) tarafından üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi Mardinli toplam 1370 öğrenciye 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının son bursu olan Mayıs ve Haziran ayı bursları verildi.

 

 MARDAV binasında düzenlenen törende burs alacak öğrenciler bir araya geldi. 2014- 2015 yılının son döneminin bursunu alan ve mezun olacak öğrenciler Mardav yönetimine kendilerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkürlerini sundu. Burs dağıtım töreninde MARDAV’da daha önceki 5 dönem başkanlık yapan Abdulkadir  Gül, MARDAV Saymanı Metin Kanık ve Vakıf  Sorumlusu Hüseyin Talay hazır bulundu.

 

KANIK:  VAKFINIZA SAHİP ÇIKIN

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vakf Saymanı Metin Kanık, vakıfları hakkında öğrencilere bilgiler aktardı. Bu dönem mezun olacak öğrencilere başarılar dileyen Kanık, “Bu vakıf sizlerin vakfı. Vakfınızla her zaman iç içe olmanızı istiyoruz. Mezun olduktan sonra buradan ayağınızı çekmeyin.  Her zaman birlik beraberliğimizi koruyalım. Bizler sizin derslerinizin başarılı olmasını istiyoruz. Sizlerin de Mardinlilere yakışır şekilde bunu başaracağınızı biliyoruz. Sizlerden Vakfınıza da sahip çıkmanızı istiyoruz. İster ders çalışmak için ister arkadaşları ile sohbet yapabilmek için vakfa gelebilirsiniz. Bu vakıf biz Mardinlilerin vakfı tüm Mardinliler vakıflarına sahip çıkmalılar“ dedi.

 

MEZUN OLDU, YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

Bu dönem mezun olan öğrencilerden Bossus Acar,  kendisinin Çukurova Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden bu dönem mezun olacağını, 4 yıldır kendisinin MARDAV’dan burs aldığını söyledi. MARDAV yöynetimine teşekkürlerini sunan Acar,  “Kendimi şanslı his ediyorum. Bizlere çok emek verdiler. Bundan sonra mesleğimde göreve başladıktan sonra da vakfımızı unutmayacağımı düşünüyorum. Tekrarden tüm yönetimimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

EYLÜL AYINDA BURS MÜRACAATLARI BAŞLAYACAK

 

Konuşmanın ardından Çukurova Üniversitesi’nde okuyan 577 öğrenciye bursları verildi. Adana dışında okuyan 793 öğrencinin bursları ise bankadaki hesaplarına yatırıldı. Öte yandan MARDAV’da yeni dönem burs alacak öğrencilerin 15 Eylül, 15 Ekim tarihleri arasında vakfa müracaat etmeleri ve form doldurmalarının gerektiği bildirildi. MARDAV’da burs alma şartlarına uygun olup olmadığını öğrenciler MARDAV internet sitesinden de inceleyebilecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.