TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU OKULDA GÖNÜLLÜLÜK VAR

Adana’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) Projesi kapsamında Zeytinli İlkokulu yönetimi, Çukurova Eğitim Fakültesi’nin, öğretim görevlileri ve öğrencilerini ve OVAK (Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı) gönüllüsü olan öğretim görevlisi ve öğrencilerini okullarında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2015 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2015 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BU OKULDA GÖNÜLLÜLÜK VAR

ADANA (İLKHABER)-Adana’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) Projesi kapsamında Zeytinli İlkokulu yönetimi, Çukurova Eğitim Fakültesi’nin, öğretim görevlileri ve öğrencilerini ve OVAK  (Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı)  gönüllüsü  olan  öğretim  görevlisi ve öğrencilerini okullarında ağırladı.

Adana’nın Merkez Seyhan İlçesi Zeytinli Mahallesi’nde bulunan  Zeytinli İlkokulu’nda 1 Mayıs ve 2 Mayıs tarihlerinde bir dizi yenileme çalışmasına gidildi. Adana’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) projesi kapsamında Çukurova Eğitim Fakültesinin Öğretim görevlileri ve öğrencileri ve OVAK  (Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı)  gönüllüsü  olan  öğretim  görevlisi ve öğrencileri Zeytinli İlkokulu okul bahçe duvarlarını , bahçe kaldırım taşlarını ve sınıflarını boyadı. Daha sonra ise bahçede bulunan otları temizleyen ve ağaç gövdelerini kireçleyen eğitim gönüllüleri,  kullanılamaz halde olan  bilgisayar  laboratuvarını da yaptıkları çalışmalarla kullanılabilir hale getirdi. Dynet İngilizce eğitim proğramıda aktif hale getiren eğitim gönüllüleri, 2 gün boyunca okulda durmadan çalışarak okulu adeta baştan yarattı.

Eğitim Gönülüllerine ise mahallede bulunan veliler elleriyle sıkma börek yaparak ikramda bulundu. Okul yönetimi eğitim gönüllüsü öğrenci ve öğretim görevlilerine teşekkürlerini sundu. Öte yandan eğitim gönülülerinin 9 Mayıs tarihinde tekrar Zeytinli İlkokulu’nu ziyaret edecekleri  ve boyanan duvarlara çeşitli süs figürlerini yapacakları öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.