TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik konulu fotoğraf yarışmasında gazetemize ödül

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin “Karayolları Trafik Güvenlik Haftası ” nedeni ile ortaklaşa düzenlediği “Trafik” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Trafik konulu fotoğraf yarışmasında gazetemize ödül

Trafik konulu fotoğraf yarışmasında gazetemize ödül

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) -Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin “Karayolları Trafik Güvenlik Haftası ” nedeni ile ortaklaşa düzenlediği  “Trafik” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yüreğir Kültür Merkezi’nde  gerçekleşen ödül töreni öncesi ilkokullar arası yine ‘trafik’ konulu’bilgi yarışması düzenlendi. 8 okulun öğrencilerinin yer aldığı yarışma büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşti. Yarışma esnasında yarışmaya katılan okulların öğrencileride salonda izleyici olarak yer aldı. Okullarının birinci olması için dualar eden minik öğrenciler objektiflere yansıdı. Düzenlenen bilgi yarışmasının sonunda TOKİ Köprülü İlkokulu birinci oldu. 2.’liği ise Özel Okyanus İlkokulu aldı. Yarışmanın 3. ve 4.’sü olabilmek için Emine Sapmaz İlkoukulu ve Hacı Bekiroğlu İlkokulu soruları ard arda cevapladı. Cevaplanan sorularda başa baş giden her iki okul arasında bu kez kazanan taraf olmayınca kura çekimine gidildi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in çektiği kura sonucu Emine Sapmak İlkokulu yarışmada 3., Hacı Bekiroğlu İlkokulu ise 4. olmaya hak kazandı.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Trafikten Sorumlu  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zülfikar Sönmez verdi. Ardından ise “Trafik” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren basın mensuplarına ödülleri verildi. Trafik konulu fotoğraf yarışmasında Akşam Gazetesi Muhabiri Soner Kan 1. olurken, 2.’liği Doğan Haber Ajansı Muhabiri Murat Kibritoğlu aldı. Gazetemiz Muhabirleri’nden Funda Bozan ise yarışmada 3. olurken, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Keçe ise yarışmada 4. olmaya hak kazandı. Basın mensupların ödüllerini Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir ve Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Akpınar verdi. Hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından program sona erdi.

Etkiliğe Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zülfikar Sönmez, Adana Büyükşehir Belediyesi Sinyalizasyon Şube Müdürü Zafer Arslan, Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Akpınar, askeri erkan ve çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.