TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli İttifak'ta miting coşkusu

Adana'da Milli İttifak olarak seçime girecek olan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından miting düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2015 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Milli İttifak'ta miting coşkusu

Milli İttifak'ta miting coşkusu

Bayram BULUT


 

Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitinge çok sayıda partili katıldı. Burada partilerinin adayları ile birlikte Halkı selamlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci daha sonra birer konuşma yaptı. Mustafa Desteci konuşmasında Adalat ve Kalkınma Partisine yüklendi. İnsanların daha rahat bir yaşama ulaşması için. talanın haksızlığı önüne geçmek için Milli ittifak dediklerini hatırlatan Desteci, 7 Haziran'da tüm herkesi milli ittifaka oy vermeye davet etti. Memur ve emeklilere yönelik yılda 2 ikramiye çalışmalarının olduğunu hatırlatan Desteci, işçi ve asgari ücretlilere yönelik önemli çalışmalarının olduğunu hatırlattı. Desteci, oyları bölmek için değil, ülkenin bütünlüğünü sağlamak için milli ittifakı kurduklarını dile getirdi. Desteci konuşmasını HDP ve MHP'ye yüklenerek devam etti. Desteci, HDP'ye oy verenin AK Parti'ye, Ak Parti'ye oy verenin HDP'ye oyvermiş olacağını da iddia etti. Desteci sözlerinin sonunda Adana Demirspor'a başarılar diledi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, Adana'nın eskiden çiftçi diyarı olduğunu hatırlattı. Ancak şuan çiftçini pamuk bile üretemez durumda olduğunu kaydeden Kamalak, ''Bizler Adana'ya çok şey getirdik. Ancak bir çoğunu yok ettiler. Biz kurduk birileri sattı. Bunun için diyoruz ki Adana gelin Milli İttifak çatısı altında birleşelim.  emekli kardeşim 600-700 TL alıyor, geçinemiyor.  Nasıl geçinsin. Problemin çözümü bizde. Emekliye biz 2001 yılında yılda 2 ikramiye vereceğiz dedik. belgesi var. CHP sonradan bunu söylemeye başladı. Bizler iktidara geldiğimizde emekliler bakanlığı kuracağız. Bunun için emekli kardeşimizin bir oyu yeter. Genç işsizlik yüzde 20'lerde. iş arayanlar gelsin verecekleri bir oyla onlara fabrikalar kurmak suretiyle bu işsizliği aşacağız. oyları bölmek için değil ülkenin bütünlüğünü sağlamak için geliyoruz.' dedi.

 

Milli İttifak'ın baraj sorununun olmadığını savunan Kamalak, '' Şuan çok olumsuz şartlar altında çalışıyoruz.  Değerli kardeşlerimizin sayesinde mitinglerimizi düzenliyoruz. Aziz vatanımızın sorunlarını çözmek için geliyoruz. Bir oyla yeni bir dünya kurmak için geliyoruz. gelin destek verin. Türkiye'nin çözülemeyecek bir sorunu yoktur. Türkiye'nin dışarıda ki ilişkilerini de işin içinden çıkılmaz hale getirdiler. '' ifadelerini kullandı.  Kamalak'ın konuşması sırasında Mustafa Desteci, miting alanındakilerle birlikte konuşmaları dinlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.