TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünüvar: Cumhurbaşkanımız başımızın tacıdır

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, “Cumhurbaşkanımız Adana’ya gelecek, gümbür gümbür de Adanalıya hitap edecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2015 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2015 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünüvar: Cumhurbaşkanımız başımızın tacıdır

 


 ADANA (İHA) - Ünüvar, Ceyhan Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği "Gençlik Şöleni"nde binlerce Ceyhanlı'ya hitap etti.
Konuşmasına gençlerin bayramını kutlayarak başlayan Ünüvar, AK Parti'nin gençler için çalıştığını, çalışmaya da devam edeceğini belirtti.
Türkiye'ye hizmet ederken en çok gençler için çalıştıklarını ifade eden Ünüvar, "Atalarımızdan aldığımız bayrağı siz gençlere emanet edeceğiz. Sizler de daha yükseklere taşıyacaksınız" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mayıs'ta Adana'ya gerçekleştireceği ziyaretle ilgili tartışmalara da değinen Ünüvar, şunları söyledi:
“15 gün önce Başbakanımız Ahmet Davutoğlu geldi, 100 bin kişiye hitap etti. Bunu gören birileri, Cumhurbaşkanımız gelmesin diye ileri geri konuşuyor. Ama başaramayacaklar. O kişi Ceyhan'da devlet hastanesinin yapılmasını engellemeye çalıştı, başaramadı. Cumhurbaşkanımız bizim başımızın tacı, gönlümüzün ilacıdır. Ülkeye çok büyük hizmetler yapmıştır, daha da büyük hizmetler yapacaktır."
"Bugün zengin-fakir, başörtülü-başörtüsüz, alevi-sunni, Kürt-Türk ayrımının olmadığı bir ülke varsa, bunun mimarı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen Ünüvar, "Cumhurbaşkanımız Adana'ya gelecek, Adana'ya şeref verecek. Birileri kıskançlıktan çatlasa da patlasa da gelecek. Gümbür gümbür de Adanalı'ya hitap edecek" şeklinde konuştu.
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı da, gençlerden, 7 Haziran’da mutlaka sandığa gidip oylarını kullanmalarını istedi. Sarı, "7 Haziran'da ilk defa sandığa gidecek olan gençlerimize sesleniyorum, sizin oyunuz çok değerli. Oylarınızı lütfen kullanın. Bu hakkı en iyi şekilde kullanmak sizlerin görevidir. Biz gençliğimize güveniyoruz. Bu gençlerimizin AK Parti'yi Ceyhan'da birinci parti çıkaracağına da inanıyorum" dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise, Ceyhan Belediyesi olarak hem sosyal hem de kültürel anlamda belediyecilik yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.
2 bin 400 öğrenciye etüt merkezinde eğitim verdiklerini vurgulayan Ünüvar, "Biz inanıyoruz ki Ceyhanlı gençler 2023 yılının Türkiyesi'nde önemli görevler alacaktır. Bunu gerçekleştirmek için de siz gençlerimize yatırım yapıyoruz, yatırım yapmaya da devam edeceğiz. Onlar konuşurken bizler sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Hizmetimizi istedikleri kadar engellemeye, gölgelemeye çalışsınlar, ama inanıyoruz ki biz halkımızın gönlüne talibiz" diye konuştu.
Alanı dolduran gençler, konuşmaların ardından sahne alan Emre Aydın’ın şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.