TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’dan halaylı temel atma töreni

Pınar Mahallesi kapalı semt pazarının temel atama töreni gerçekleşti. Törene katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve yönetimi vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’dan halaylı temel atma töreni

Karalar’dan halaylı temel atma töreni

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Pınar Mahallesi kapalı semt pazarının temel atama töreni gerçekleşti. Törene katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve yönetimi vatandaşlarla sohbet etti.

Temel atma töreninin  açılış konuşmasını Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik yaptı. Çelik, yıllardır semt pazarının kurulması için çalıştıklarını, geçmiş yöneticilerle bu sorunlarını çözemediklerini aktardı.  Zeydan Karalar’ın göreve başladıktak sonra seslerini duyarak, kısa sürede semt pazarı yerlerini  tespit edip çalışmalara başlandığını aktaran Çelik, Karalar’a teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti.

Ardından bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, kendisinin makam koltuğunda, başkanlık odasında oturan bir başkan olmak istemediğini halkın arasında gezerek sorunları yerinde gören ve çözüm üreten bir başkan olmak istediğini vurguladı. Seçim döneminde verdiği hizmet sözünü yerine getirmeye devam ettiğini aktaran Karalar, kendisinin hızlı düşünüp hızlı karar aldığını dile getirerek, “Ancak aldığımız bu kararlar bürokrasiye takılıyor, bu semt pazarımızın temel atma töreni daha önce yapılacaktı, ancak ihalenin iptal edilmesi gecikmeye neden oldu. Bürokrasinin paslanmış çarklarını çatur, çutur döndürüyoruz. Bizim hızımıza kimse yetişemez, bize ayak uyduramayanlarla asla çalışmayız. Muhtarımız ‘Sosyal Demokrat Belediyecilik farkı’ dedi asıl siz bizi iktidar olduğumuzda görün” dedi.

Karalar, seçim öncesi verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini belirterek “Bu yıl içinde mahallemize yeni bir park ve kreş yapacağız. Ben halkın arasında olmayı seviyorum, belediye de makamda oturmak beni daraltıyor, halk günlerini mahallelere giderek yapıyorum. Bu toplantılarımın ünü İzmir’e, İstanbul’a gitti. Ben ne yapacağım makamda, beni belediye de görüp ne yapacaksın ben sokağa inmeliyim, senin yanına gelmeliyim sorunları yerinde görmeliyim. Az önce kreş yapacağımızı söylemiştim4 adet kreş yapacağız bu yıl içinde ikisini açmayı planlıyoruz, biri Pınar mahallesinde, ikincisi ise Yeşilyurt mahallesinde olacak. Çalışan hanım kardeşlerimizin çocukları burada evlerindeki gibi bakılacak ve fiyatı ise çok ucuz olacak” diye konuştu.

Havaların ısındığını ve çocukların yüzme taleplerini değerlendirdiklerini söyleyen Karalar, yüzme havuzu yapacaklarını ve çocukların havuzdan ücretsiz yararlanacaklarını vurguladı. Daha sonra Karalar’ın vatandaşların sorularını yanıtlayarak, ardından temel atma törenine geçti. Temelin ilk harcını döken Karalar, daha sonra ise vatandaşlarla birlikte davul eşliğinde halay çekti.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.