TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseli gence son görev

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, ailesinin konsere motosikletle gitmesine izin vermemesi nedeniyle aşırı dozda ilaç içerek intihar eden 16 yaşındaki liseli genç A.D., gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Liseli gence son görev

Liseli gence son görev

 


MERSİN (İHA) - Mersin’in Bozyazı ilçesinde, ailesinin konsere motosikletle gitmesine izin vermemesi nedeniyle aşırı dozda ilaç içerek intihar eden 16 yaşındaki liseli genç A.D., gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, önceki akşam Bozyazı ilçesi Gözce mahallesinde meydana geldi. Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi A.D., motosiklet ile Bozyazı’da konsere gitmek istedi. A.D., ailesinin konsere motosiklet ile gitmesine izin vermemesine kızarak, aşırı dozda aldığı ilaç sonucu kaldırıldığı Bozyazı Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. A.D.’nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsinin ardından bugün Bozyazı’ya getirilen A.D.’nin cenazesi, ilk önce Gözce mahallesinde bulunan baba evine getirildi. Cenaze daha sonra araç konvoyu ile Gözce Mahallesi mezarlığına götürüldü. A.D., mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından okul arkadaşları, öğretmenleri, yakınları ve vatandaşların katılımı ile dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Mezarlıkta A.D.’nin cenazesinin defin işlemi sırasında, sağlık görevlileri tarafından vurulan sakinleştirici iğne ile zorlukla ayakta duran anne Ayşe Demir, üzüntüden baygınlık geçirirken, baba Kemal Demir yakınlarının desteği ile ayakta durarak taziyeleri kabul etti. Cenazenin defin işlemi sonrası yakınlarının yardımı ile oğlunun mezarının başına gelen anne Ayşe Demir, mezarın üzerine kapanarak dakikalarca ağladı. Okul arkadaşlarının A.D.’nin mezarının başına gelmeleri üzerine, yakınlarının anne Demir’e, “Bak çocukların geldi. Bunlar da senin çocukların” diyerek teselli etmeye çalıştı. Bunun üzerine anne Demir, “Evet benim çocuklarım. Ama yüzlerine bakamam, oğlumu görürüm” diyerek bayıldı. Yakınlarının çabası sonucu kendine gelen anne, arabaya bindirilerek evine götürüldü.

KONSERE MOTOSİKLETLE GİTMEK İSTEDİĞİ İÇİN İZİN VERİLMEDİ
Ölen gencin yakınları, A.D.’nin konsere gitmesine izin verildiğini ancak, motosikletle gitmesine izin verilmediğini, buna gerekçe olarak da yaklaşık bir ay önce motosikleti ile kaza yaparak yaşamını yitiren ve ailesi tarafından organları bağışlanan Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömercan Orhan ile kuzen olmalarından kaynaklandığını söyledi. Sürekli ağlayan ve güçlükle ayakta duran baba Kemal Demir, konuşacak dermanı olmadığını, ancak oğlunun konsere motosiklet ile gitmesine izin vermediğini belirtip “Daha önce bir acı yaşadık. Bundan dolayı akşam vakti motosiklet ile konsere gitmesine izin vermedim. Keşke verseydim. Nereden bilecektim böyle olacağını. Keşke izin verseydim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.