TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALPAR'IN 7. GÜN MEVLİDİ YAPILDI

Arslan Güneydoğu Matbaası eski çalışanlarından Mahmut Alpar ile Emine Alpar’ın 19 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden oğlu Hüseyin Alpar için 7. gün mevlidi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ALPAR'IN 7. GÜN MEVLİDİ YAPILDI

ADANA (İLKHABER) - Kırıkkale Devlet Hastanesi’nde anestezi uzmanı olarak görevliyken hayatını kaybeden Hüseyin  Alpar için 7 mevlidi Adana’nın Seyhan İlçesi’nde 2000 Evler mahallesindeki baba evinde yapıldı.   

Kırıkkale’den nişanlanan ve evlilik hazırlığı yaptığı sırada hayatını kaybeden Hüseyin Alpar’ın 7. gün mevlidine sevenleri, dostları ve akrabaları katıldı.

Yoğun çalışmalarını sürdürürken, dost ziyaretlerini de aksatmayan  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da taziye evine ziyarette bulunarak Alpar ailesinin acısını paylaştı. İşlerinin çok yoğun olduğunu, Seyhan ilçesinde bir temel atma törenine katıldıktan sonra  iki aileye daha taziye ziyaretinde bulunduğunu belirten Karalar, ancak insani ilişkilerin her şeyden daha büyük önem taşıdığını belirterek, yetişebildiği yere kadar taziye ziyaretlerini de aksatmamaya çalıştığını bildirdi. Başkan Karalar, hayatının baharında yaşamını kaybeden Hüseyin Alpar için Alpar ailesi ile Akçay ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.