TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Bakan Yıldız ve Eker, bıçaklanan Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Demir’e “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu, Vali Büyük saldırganların yakalandığını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

ADANA (İHA) - Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bıçaklanan AK Parti Adana Milletvekili Adayı Ramazan Demir’i ziyaret etti.
Bakan Eker ve Yıldız’a Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana Milletvekili adayları ve AK Parti ilçe başkanları da eşlik etti.
Ziyaretin ardından çıkışta açıklama yapan Vali Büyük, saat 21.45 sıralarında Aladağ’dan kent merkezine dönen Demir’in iki kişi tarafından bıçakla yaralandığını belirterek, “AK Parti Milletvekili adayı Ramazan Demir’e karşı işlenen olumsuz bir hadise var. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Konvoy halinde Adana’ya dönüşü sırasında üzerinde başka bir partinin bayrağı olan araçtan inen iki kişiyle trafikteki tehlikeye sokan uygulamalar sonrasında bir olumsuzluk yaşanmış. Milletvekili adayı arkadaşımıza bir saldırı olmuş. Jandarma bölgesinde her iki şüpheli gözaltına alınmış durumda. Onlarla ilgili adli işlem yapılıyor. Milletvekili adayımız da hastanede” ifadelerini kullandı.
Vali Büyük, şüphelilerin Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (ASKİ) çalıştığı yönündeki iddialara; “ASKİ’de taşeron firma üzerinden çalışıyorlar” dedi.

“GECEYİ YOĞUN BAKIMDA GEÇİRECEK”
AK Parti Milletvekili Ünüvar ise Demir’e şifalar dileyerek, “Maalesef üzüntü verici bir saldırıya uğramıştır. Sayın Demir’in şuanda sağ 8 ve 9 kaburgaları arasında bir bıçak yaralanmasına bağlı 2-3 santimlik bir kesiklik mevcut. Bu kesi için göğüs tüpü taktı doktor arkadaşlar. Ayrıca sağ el serçe parmağında 3 santimlik bir yara var. Ona da dikiş attı doktor arkadaşlarımız. Sağ omuzda da 2 santimlik bir kesi var. Buna da yine dikiş atıldı. Bugün yoğun bakımda kalacak. Şuanda genel durumu iyi. Hayati tehlikesi hamdolsun yok. Gece yoğun bakımda kalıp daha sonra takip edeceğiz. Allahtan şifalar diliyorum” diye konuştu.
Açıklama yapmayan Bakan Yıldız ve Eker, hastaneden ayrıldı.

ACILI BABADAN TEPKİ
Yaralı Demir’in baba Ali Demir, “Oğluma el uzatanlar mutlaka cezasını bulacak. Ben burada bir baba olarak bunları yapanlara yazıklar olsun diyorum. Bir siyasi kavga, siyasi rakiplik böyle olmaz. Siyaset de kendisine göre ölçülü yapılır” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.