TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana bayram yeri gibi

Siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. Çarşı merkezi bayraklarla donatılırken, vatandaşlar aşırı yüksek sesle çalınan seçim müziklerinden şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana  bayram yeri gibi

Adana  bayram yeri gibi

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. Çarşı merkezi bayraklarla donatılırken, vatandaşlar aşırı yüksek sesle çalınan seçim müziklerinden şikayetçi oldu.

Seçimlere 2 hafta gibi bir süre kala siyasi partilerde seçim çalışmaları temposunu artırmaya başladı. Mahalle araları ve çarşı merkezinde bulunan her yer siyasi partilerin bayrak ve flamaları ile donatıldı. Kentin merkezinde bulunan D-400 Karayolu üzerinde neredeyse tüm siyasi partilerin flama ve bayrakları asılırken, gökyüzü asılanlar nedeni ile neredeyse görünmez duruma geldi. Bayram yerini andıran görüntülerin yanı sıra birde seçim araçları kent genelinde dolaşmaya devam ediyor.

Seçim müziklerini aşırı yüksek sesle çalan seçim araçlarından vatandaşlar şikayetçi oldu. Yapılan müzik yayınlarının son sesle yapıldığını belirten vatandaşlar, “Yollardan sık sık seçim müziği çalan araçlar geçiyor. Bundan yana bir sıkıntı yok. Ancak son ses yayın yapmaları bizleri çileden çıkartıyor. Bir arkadaşımızla konuşurken, yada telefonla konuşurken yanımızdan geçen ve müziği son ses açık araçlar nedeni ile konuştuklarımızdan bir şey anlamıyoruz. Artık bu müziklerden dolayı başımız ağrıdı. Biz kimseye seçim çalışması yapmasınlar demiyoruz ancak biraz daha kısık sesle bu işi yapmalarını istiyoruz. Adana Valiliğini bu konuda göreve davet ediyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.