TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutluca: Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım

Milli İttifakın adayları TÜMSİAD’ın üyeleriyle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kutluca: Artık zenginler  kulübü olmaktan çıkalım

Kutluca: Artık zenginler

kulübü olmaktan çıkalım

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, KOBİ’lerin (Küçük ve Orta Boy İşletmeler) yalnız bırakıldığını belirterek, “Artık zenginler kulübü olmaktan çıkalım” dedi.

TÜMSİAD, 7 Haziran’da seçime girecek olan  Adana milletvekili adayları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Derneğin yönetim kurulu üyeleri son olarak Milli ittifakın Adana Milletvekili adalarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu.

Ev sahipliği TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yaptığı toplantıya Saadet Partili Adana Milletvekili adayı Yakup Budak, Büyük Birlik Partisi adayı Ahmet Şahin, SP İl başkanı Mustafa Gözütok, TÜMSİAD kurucu başkanlarından Ümit Özlü, partililer ile iş adamları katıldı.

ADANA’DA LOBİ YOK BARONLAR VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca, tüm adaylara seçimde başarı diledi. Misafirlerine derneğin tanıtımını yapan Başkan Kutluca, “Bizler TÜMSİAD’lı iş adamları olarak anlatan olacağız, aldatan olmayacağız. Amacımız yaşadığımız kent, ülkemiz ve insanlık için hizmet etmeye devam edeceğiz. Adana lobisi yok baronları var. Bu yüzden KOBİ’ler yalnız bırakıldı. Artık zengin kulübü olmaktan çıkalım. İş adamlarımızın önünü açalım. Ne gerekiyorsa el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edelim” dedi. 

TÜMSİAD eski Başkanı Ümit Özlü’de Adana’nın sıkıntılı dar alanda hizmet aldığını ifade etti. Özlü, “Seçilen milletvekillerimiz Adana ruhu taşıyorsa bu kente işte o zaman hizmet gelir” şeklinde konuştu.

HAYATI RAHATLATACAK YATIRIMLARI YAPILMALI

Saadet Partisi il Başkanı Mustafa Gözütok ise, Adana’nın sahipsiz kaldığını öne sürerek, “Siyasi iradenin iyi olması şart. Seçilen vekillerimiz seçildiği kentten dışarı çıkmamalı. O Kent için ne hizmetler yapabileceğini araştırmalı düşünmelidir” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Adana Milletvekili adayı Yakup Budak’da iş adamlarından destek isterken, tercih yapılırken geçmişin iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlattı. Budak, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Türkiye’nin yükünü KOBİ’ler çekmektedir. Ülkemizin kaynak problemi yoktur. Azıl önemli olan bu kaynağın nasıl dağıtılacağı paylaştırılacağı önemlidir. Hayatımızı rahatlatacak yatırımlar yapmalıyız. Ancak şuan yapılan yatırımlar çok yetersiz. Tahribata gidiyoruz” diye uyarıda bulundu.

Başkan Yakup Kutluca,  toplantı sonunda misafirlerine  Adana’nın sorunları ve çözüm önerilerini anlatan TÜMSİAD yayını “İlklerin, Teklerin ve Enlerin Şehri Uyuyan Dev Adana “ isimli kitabı hediye etti. Milli ittifak adayları da TÜMSİAD yönetimine teşekkür etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.