TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut: Saldırı CHP’ye yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bulut: Saldırı CHP’ye yapıldı

Bulut: Saldırı CHP’ye yapıldı

 

 

ADANA(İLKHABER) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.  Türkmen’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü belirten Bulut, Adana’da siyasi partilere ve milletvekili adaylarına yönelik üçüncü saldırının gerçekleştiğine dikkati çekti. Bulut, “Bu saldırıların seçim öncesine denk gelmesi çok manidar.” dedi.

Silahlı saldırıda yaralanan Av. Elif Doğan Türkmen’in CHP’nin birinci sıra adayı olduğunu dile getiren Bulut, Av.Türkmen’in aday olduğu günden bu yana neredeyse 24 saatini seçim çalışmalarına harcadığını, tüm mahalle ve köyleri tek tek dolaştığını ifade etti. Bu  tür saldırıların seçim döneminde ortaya çıkmasının düşündürücü olduğunu vurgulayan Burhanettin Bulut, “Her nedense seçim dönemlerinde adaylara yönelik bu tür tehditler ortaya çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yükselişte olduğu bir dönemde, halkın güvenini kazandığı bir süreçte böyle bir saldırıyı kabullenmemiz beklenemez.  Bu saldırı sadece milletvekili adayımız Elif Doğan Türkmen’e değil aynı zamanda partimize yapılmış bir saldırıdır. Gerek milletvekili adaylarımızla gerekse belediye başkanlarımızla, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve belediye meclis üyelerimizle, kısacası tüm örgütlerimizle sayın milletvekilimizin yanındayız” diye konuştu.
Bulut, Elif Doğan Türkmen’in sağlık durumunun iyi olduğunu, hastaneden taburcu edildiğini sözlerine ekledi.

 

 

   


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.