TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut tacirliği yapmam

Bağımsız Mardin Milletvekili Adayı Şakir Nuhoğlu, gazetemize özel demeç vererek, yapamayacağı bir hizmetin sözünü asla vermeyeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Umut tacirliği yapmam

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Bağımsız Mardin Milletvekili Adayı, Hayırsever İş Adamı Şakir Nuhoğlu, yapamayacağı bir hizmetin sözünü asla vermeyeceğini belirtti.

7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren ve çeşitli ziyaretlerde bulunan, gittiği yerlerde de büyük bir sevgiyle karşılanan Şakir Nuhoğlu Gazetemize özel bir demeç verdi. Şakir Nuhoğlu, düşüncelerini şöyle aktardı:

”Bir insan bir şeyin sözünü verdiği zaman düşünerek vermelidir. Çünkü ağızdan çıkar söz şeref ve namustur. Yapamayacağımız bir sözü vatandaşın karşısına çıkıp da, ‘Ben size şunu, bunu yapacağım.’ demesi gülünçtür. Kendi kudretine güvenerek sözü vermesi gerekir. Sözü verdiğin zaman arkasında kalmak gerekir. Yapması mümkün olmayan bir şeyin sözünü vermek o kişinin insanlar karşısında zamanla gülünç duruma düşüneceği gibi, verdiğin o sözü yerine getirmesen o insanlarla karşılaştığın zaman kendine ne diyeceksin? Benim karekterim böyle. İnsanları çok seviyorum. Memleketim Mardin’i çok seviyorum ve asla umut tacirliği yapmıyorum.”

VATANDAŞLARDAN NUHOĞLU”NA BÜYÜK DESTEK

Fuat Yıldırım adındaki vatandaş Bağımsız Aday Şakir Nuhoğlu’nu destekleyeceğini belirterek, bunun da gerekçelerini şöyle sıraladı:

“Şakir bey Mardin’e çok güzel hizmetler  yaptı. Özellikle eğitim için birçok okul, medrese ve Mardin Artuklu Üniversitesi için bir fakülte bile inşa etti. Şakir bey İslamiyet için camiler yaptı, Kur’an kursları yaptı, öğrenci okuttu, taziye evleri yaptı. Yapılan hizmetlerden dolayı gururlandık, sevindik. Şakir Bey’den Allah razı olsun. Benim gibi diğer vatandaşlar da yapılan hizmetleri görmektedir. Gerçekten kim Mardin’e hizmet ederse, takdir görür. O kişinin de oyları muhakkak ki artacak ve seçilecektir. Şakir bey bir söz verdimi yapar, yapamayacağı bir şeyin hayatta sözünü vermez. Şakir bey fakirin, yoksulun babasıdır Allah ondan razı olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.