TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyüpoğlu ve Başkan Güvenç Yetimoğlu’ndan destek istedi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekil adayı Seyit Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mersavi aşiretinin önde gelen isimlerinden Emin Yetim’i ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eyyüpoğlu ve Başkan Güvenç  Yetimoğlu’ndan destek istedi

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - 7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti'ye destek istediler.

7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kalırken, siyasiler seçmenlerle birlikte olmaya devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kırsal alanda seçmenle bir araya gelerek AK Partiye destek istediler. Şanlıurfa'da faaliyet gösteren iş adamı Emin Yetim'e ait Şantiyeye gelen Eyyüpoğlu ve Güvenç, Şantiyede çalışan işçilerle sohbet ettiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu ise, AK Parti kadroların hizmet ürettiğini, diğer partilerin iftira attığını söyledi. 

Biz birbirimizi öldürürken, diğerleri ülkeyi soyuyor

Urfa'nın bölgesinde parlayan bir yıldız haline geldiğini belirten Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Bu milletin Arab'ının da, Kürd'ünün de, Türk’ünün de temsilcisi AK Partidir. Yeter artık, birbirimizi öldürmeyelim. Çalışalım çabalayalım, ekmeğimizi üretelim. Okullarımızı, hastananelerimizi çoğaltalım. Bu kavgalardan, ölmeden, öldürmeden biz kaybediyoruz. Biz birbirimizi öldürürken, diğerleri ülkeyi soyuyor ve adamlar bütün yapılanları yerle bir ediyor. Öyle bir adam çıktı ki ortaya, bütün faizcileri yerle bir ederek milleti yani sizleri ortaya çıkardı ve söz milletindir dedi. Pazar günü Topçu Meydanında sizlere seslenerek, 'biz hizmetkârız, bizim şerefimiz hizmet etmektir’ dedi. Bizim inancımız bu. Allah Resulü diyor ki, 'insanların en hayırlısı, insanlara en çok hizmet edendir' ifadelerini kullandı. Bakınız, Akçakale Kavşağı, Çevik Kuvvet ve Sırrın Kavşağını karayollarına toplamda 60 milyona ihale ettirdik. Kuzey Batı çevre yolu için de 26 Haziran'da ihale gününü aldık. Benim boynumu bükmeyin, hükümet olsun gidip bunları alalım ve Urfa'mızı geliştirelim. Bin 700 yataklı hastahaneyi özel şirket yapacak, devletin cebimden para çıkmayacak. İstikrar olmazsa, hiç bir şey yapamayız. Bugün sizlerle bizleri buluşturan iş adamı Emim Yetim'e teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşan seçim öncesi seçmenin boş vaatlerle kandırılmaya çalışıldığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin kritik seçimi olduğunu belirterek, “Şanlıurfa'da son 4 yılda her alanda ciddi yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik. Büyükşehir belediye sınırında bulunan Urfa'nın köy, mezra, ilçelere hizmetler daha da artacak” diyerek AK Partiye destek istedi.

Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Köy köy, mahalle mahalle, ev ev geziyoruz. 7 Haziran'da bizi devirmek istiyorlar, çalışanın kafasını ayrı, emeklinin kafasını ayrı karıştırıyorlar. Aynı şekilde Türk’ünde Kürd’ünde. Bir tane hoca Amerika'da, burada ‘Türkiye'de Kürt yok’ diye, yine ‘Türkiye Türklerindir’ diye batıda propaganda yapan bir MHP var. Yanında ben Kürt partisiyim diyen bir HDP var. Ortalarında Kürt mü, Türk mü, Alevi mi, Ulusalcı mı, Aydın Doğan'cı mı, belli olmayan bir Kılıçdaroğlu var. Hep bir şekilde bu AK Partiyi yıkalım diyorlar. Benim asgari ücretli çalışan kardeşime, ekmeğini zor çıkaran bu kardeşime ne vaat ediyorsun. AK Parti nasıl bir Türkiye teslim aldı? Nereye getirdi, siz ne teslim ettiniz, ne yapacaksınız? Ben asgari ücreti Bin 500 lira yapacağım diyorlar. Öteki hızını alamıyor, ben 2 Bin 500 yapacağım diyor. Bir ötekisi de diyor ki ben mazotu 1 buçuk lira yapacağım. Peki, durum ne? Durum şu; Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun, 100 yıldır İslam coğrafyasında oynanan oyunları bozdu. Bize öğrettikleri kutsal devleti bir kenara çekti. Dedi ki; 'devletler kutsal olmaz, kutsal olan insandır. Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır. Allah'ın birinci derece muhatabı insandır. Dolayısıyla insanı öne alacağız. Arap olabilir, Kürt olabilir, Türk olabilir. Devletler, hizmet ettiği müddetçe kutsaldır. Artık Valinin yakasına yapışıp hesap soruyorsunuz, Bakanlara ulaşabiliyorsunuz. İllerin başına seçtiğiniz adamlar geldi, herkes eşit dediniz. Herkes Allah indinde nasıl ki eşitse burada da eşit dediniz” diye konuştu.

Yetimoğlu Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yetim ile bir süre sohbet eden Milletvekili Eyyüpoğlu ve Başkan Güvenç, asfalt planeti, taş ocağı ve beton santralinde çalışan işçilerden de AK Partiye destek istediler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.