TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu kaldırımlarda koyun sürüleri var

Yılardır zabıta ekiplerinin zaman zaman operasyonlar düzenledikleri köprü üzerindeki koyun satışlarının önüne bir türlü geçilemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bu kaldırımlarda koyun sürüleri var

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Yılardır zabıta ekiplerinin zaman zaman operasyonlar düzenledikleri köprü üzerindeki koyun satışlarının önüne bir türlü geçilemiyor.

Adana’nın Yüreğir ve Seyhan İlçelerini birbirine bağlayan köprülerden olan Regülatör Köprü, üzerinde hayvan satışları devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait zabıta ekiplerinin zaman zaman operasyonlar düzenledikleri köprü üzerinde hayvan satıcıları inatla aynı yerlerde hayvan satışlarını sürdürüyor. Kaldırım üzerine sürüler halinde getirilen koyunlar nedeni ile kaldırımları yayalar kullanamıyor.

Kaldırımları işgal eden hayvan sürülerini satıcıların yine kaldırım üzerinde tüylerini kırptığı görülüyor. Hayvan pisliği ve tüyler nedeni ile alandan kötü kokular yayılıyor. Yine aynı köprü üzerinde tavuk satışları da yapılıyor. Bazı satıcılar ise seyyar ahırlara yerleştirdikleri koyunlarını yine kaldırımları işgal ederek satıyor. Vatandaşlar hem kaldırımları işgal eden, hem de kötü kokular yayan koyun sürülerinin bir an evvel kaldırılmasını istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.