TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB Akademi’de dersler sürüyor

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca, Bölge’de faaliyet gösteren firmalara eğitim desteği sağlamak amacıyla kurulan AOSB Akademi'de "Ekip Takım ve Grup Çalışması Eğitimi" verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AOSB Akademi’de dersler sürüyor


ADTANA(İLKHABER) -  AOSB ile AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi’nin birlikte sürdüğü program kapsamında verilen eğitim AOSB Başkanlığı’ndaki Seyhan Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Sanayi kuruluşlarının yönetim kadroları ve ekip liderlerine yönelik olarak düzenlenen eğitimde sunumu Dr. Obengül Ejder yaptı. Ritim eğitimi ise Erdal Bağ tarafından verildi.

 

Sütcü ve Keskin de katıldı

AOSB Bölge Başkanı Bekir Sütçü, AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, sanayi kuruluşlarının yönetim ve lider kadrolarının katıldığı eğitimle; ”Kişi ve departmanların; takım çalışmasına yatkınlığını arttırmak için onları basit çözüm önerileriyle buluşturmak, kendilerini tanımalarını, sezgileri ve yaratıcılıklarını arttırmalarını, beynin farklı loblarını dengeli çalıştırmalarını, beden dilinin iletişim üzerindeki etkisini öğrenmelerini, konsantrasyonlarını arttırıp iş stresini azaltmayı ve kendilerini değerli hissederek hayatlarına renk katmalarını sağlamak” hedeflendi.

 

Eğitim programında ayrıca  “Takım çalışması ve iş yaşamında sinerjinin önemi, takım çalışmasının temel taşları ve riskleri, takım çalışmasında iletişimin önemi ve iletişim becerilerini geliştirme, kendini doğru ifade edebilme” konuları anlatıldı, uygulamalı ritim terapi çalışması yapıldı.

 

Program, tüm katılımcılara "Ekip Takım ve Grup Çalışması Eğitimi" sertifikası verilmesiyle son buldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.