TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hortumcular dışında herkesin oyuna talibiz

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP’nin hortumcular dışında Türkiye’de yaşayan herkesin partisi olduğunu söyledi ve ekledi:

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hortumcular dışında  herkesin oyuna talibiz

ADANA (İLKHABER) - CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP’nin Türkiye’nin partisi olduğunu belirterek, “Hortumcular dışında herkesin oyunu istiyoruz. Herkese kucak açan CHP, ülkedeki kötü gidişi durduracak tek partidir. Bu yüzden diyoruz ki, gelin oy verin; ülkeyi bu hale getirenler gitsin” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer, milletvekili adayları İbrahim Özdiş ve Ahmet Adıgüzel Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti.

Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Erdoğanoğlu’nun KOBİ’lerin sorunlarını aktardığı toplantıda CHP Adana İl Başkanı Bulut, Türkiye’nin uzun zamandır ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntı içinde olduğunu söyledi. Devletin tüm kurumlarına müdahale edildiğini, gelir dağılımındaki adaletsizliğin katlanarak arttığını vurgulayan Bulut, CHP’nin tüm bu olumsuz tabloyu tersine çevirmeye talip olduğunu söyledi.  Uzun bir çalışmanın ardından hazırlanan ve toplumun tüm kesimlerine hitap eden seçim bildirgesinin  CHP’ye iktidarın kapısını sonuna kadar açtığını ifade eden Bulut, “Türkiye’de yaşayan herkesin partisi olan CHP halkın umududur. Bu kötü gidişi durduracak tek parti CHP’dir ve bu halkın parasını hortumlayanlar dışında  herkesin oyuna talibiz. Her kesimin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunlara derman olmak istiyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP’nin hiç kimsenin aklına gelmeyecek projelerle halkın karşısına çıktığını ve bu projelerin uygulanabilirliğini kimsenin eleştiremediğini kaydetti. Metal Sanayi Sitesi’nin de sorunlarını bildiklerini ifade eden Karalar, sitedeki işletmelerin ihracat yapabilmelerini sağlayacak yatırımlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Adana’da işsizliğin çok yüksek olduğunu ancak sanayicilerin kalifiye ara eleman bulamadığını ifade eden Karalar, “Makina mühendisleriyle birlikte sanayicilerimizin ara eleman ihtiyacının karşılanmasını sağlamak için Metal Sanayi Sitesi içinde bir eğitim merkezi yapıyoruz” diye konuştu.

CHP Adana Milletvekili Adayı İbrahim Özdiş ise 13 yıllık süreçte özgürlüklerin temel hak ve özgürlüklerin bile kullanılamadığını, toplumdaki tüm muhalif seslerin susturulduğunu söyledi. Çağdaş medeniyet seviyesine ulaşma hedefinde özgürlüklerin büyük önem taşıdığını kaydeden Özdiş, CHP iktidarında özgürlükler üzerindeki kısıtlamaların kalkacağını ve özgürlüklerin genişletileceğini vurguladı.  CHP iktidarında üzerindeki vergi kaldırılacak olan asgari ücretin 1500 liraya yükseltileceğini, esnaf ve KOBİ’lerin ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanabileceğini, esnafın giderlerini vergiden düşebileceğini aktaran Özdiş, “Bağ-Kur prim borcu olan esnafımız sağlık hizmeti almaya devam edebilecek. Bağ-Kur’lu olan yurttaşlarımız diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve onlarla aynı maaşı alacak” şeklinde konuştu.

CHP Adana Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Adıgüzel de mevcut iktidar döneminde toplumun yandaş ve yandaş olmayanlar diye ikiye ayrıldığını belirtti. Yandaş olmayanların adeta cezalandırıldığını ifade eden Dr. Adıgüzel, toplumdaki bu ayrışmayı CHP’nin sonlandıracağını söyledi.

Adana’yla özdeşleşen birçok kurum ve kişinin kenti terk ettiğine dikkati çekti.  Kentin yoksullaştırıldığını ve adeta unutulup, yok sayıldığını dile getiren Dr. Adıgüzel, “Adana’nın ayağa kaldırılması lazım. Bu, kendini Adanalı olarak hisseden herkesin sorunudur. CHP olarak biz Adana’nın sorunlarını biliyoruz. CHP iktidarında da bu sorunların çözümü için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.