TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’ye katılım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatında düzenlenen törende, 275 kişiyi temsilen 20 kişiye üç hilal rozeti takıldı. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Adana Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genel Başkanı Meryem Abatay Uyan ve yönetimi, Doruk Köyü Muhtarı Sezai Gözübüyük ile ailesi ve arkadaşları, 275 kişiyi temsilen MHP’ye geçti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’ye katılım

 


ADANA (İHA) - Törende konuşan Meryem Abatay Uyan, “Artık takım tutar gibi parti tutma zamanı geçmiştir. Ülkenin durumu malum. Tek çare MHP iktidarı. Ayrıca MHP’ye gönül verip destekledikleri için Doruklu hemşerilerime, akrabalarıma, yönetici arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum” dedi. Doruk Mahallesi Muhtarı Sezai Gözübüyük ise MHP’ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, son zamanlarda bu tür katılım toplantılarının arttığını belirterek, “Bu durum, MHP’nin daha da büyüdüğüne işaret ediyor. İnşallah 7 Haziran akşamı da tek başına iktidar müjdesini hep birlikte alacağız. Allah razı olsun. Gücümüze güç kattılar. Bu katılımla ‘Biz sizinle yürüyoruz’ dediler. Mübarek olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIMIZ BİZİ SEVİYOR”
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, Adana’da MHP’ye gösterilen teveccühün artarak devam ettiğini belirterek, “İddia ediyorum; şu anda Adana’da en etkin saha çalışmasını biz yapıyoruz. Nereye gidersek gidelim, vatandaşlarımız bizi seviyor, bizi görünce gözlerinin içi gülüyor. Yapılan katılımlar da, MHP’nin iktidara tek alternatif haline geldiğini gösteriyor. Bize güç veren siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Mevlüt Karakaya, Yusuf Baş, Milletvekili Adayı Adem Gündoğan ve il yöneticileri tarafından 275 kişiyi temsilen 20 yeni katılımcı üç hilal rozeti takıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.