TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keşke gece de gelseniz!

Adana Emniyet müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün sakaklarda torbacılara düzenlediği baskını hayranlıkla izleyen bir kadın, yetkililere şöyle seslendi:

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2015 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2015 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Keşke gece de gelseniz!

Keşke gece de gelseniz!


ADANA (İHA) - Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Özel Harekat ekipleri ile birlikte sokaklarda uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik operasyon yaptı.
Narkotik Büro Amirliği ekipleri, farklı mahallelerde ara sokaklarda narkotik madde satan torbacılara operasyon yaptı. Özel Harekat ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin de katıldığı operasyonda, çok sayıda kullanıma hazır esrar ele geçirildi. Sokakları didik dikik arayan ekipler, şüpheli görülen araçlarda da inceleme yaptı. Mahalle sakinleri ise arama çalışmalarını büyük bir merak ile izledi.
Mahalle sakinlerinden bir kadın, yapılan operasyonları çok beğendiklerini söyledi. Mahallelerinden memnun olmadıklarını söyleyen kadın, “Mahallemizde her türlü sıkıntımız var. Kimse korkusundan söyleyemiyor. Burada eylem de oldu, çocuk da öldü, insanlar da öldü, her türlü şey oldu. Bu mahallede her türlü şey var. Uygulamadan memnunuz. Keşke gece de uygulama olsa. Böyle uygulamayı herkes istiyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.