TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormancılar iftarda buluştu

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Bölge Müdürü Abit Baca, mesai arkadaşlarıyla aynı sofrada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ormancılar iftarda buluştu

Ormancılar iftarda buluştu


MERSİN (İHA) - Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Bölge Müdürü Abit Baca, mesai arkadaşlarıyla aynı sofrada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar programını gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar yemeğine, Mersin Orman Bölge Müdürü Baca, Bölge Müdür Yardımcıları Yalçın Akın ve Mehmet Çelik, Öz Orman-İş Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, şube müdürleri, işletme müdürleri, işletme şefleri ve Bölge Müdürlüğü çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
Misafirlerin masalarını tek tek dolaşan Baca, yemekte yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine dikkat çekti. Baca, “Sahip olduğumuz dayanışma ruhu, sıkıntılarımızın aşılması için en büyük etkendir. Yeter ki, farkında olalım ve hayatımıza uygulayalım. Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz bu iftarda mesai arkadaşlarımızla aynı sofrada olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.