TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Çakacak, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Çakacak, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Vali Çakacak, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

 
MERSİN (İHA) - Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Mersin İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan ile eşinin ev sahipliğinde Orduevi’nde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Vali Çakacak, yemeğe eşi Kevser Çakacak ile birlikte katılırken, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı SG Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdür Vekili Yakup Usta ile diğer protokol üyeleri de yemekte yer aldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından şehit aileleri ve gazilerle iftarını açan Vali Çakacak, misafirlerle yakından ilgilenerek, şehit yakınlarıyla sohbet etti.
İl Müftüsü Ali Melek tarafından iftar duasının okunduğu yemek sonrasında bir konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uyan, "Milletimizin varlığı ve Türkiye’nin bağımsızlığı, kutsal vatan topraklarının bütünlüğünün korunması uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizin huzurunda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Sayın Valimiz ve eşi hanımefendi olmak üzere iftarımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.