TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan ayında öğlen siestası

Adana’da Ramazan ayında havaların sıcak olması vatandaşları parklara ve bahçelere ait gölgelik alanlara yönlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ramazan ayında öğlen siestası

Ramazan ayında öğlen siestası

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Adana’da Ramazan ayında havaların sıcak olması vatandaşları parklara ve bahçelere ait gölgelik alanlara yönlendirdi.

Öğlen saatlerinde hava sıcaklığının en yoğun olduğu vakitte vatandaşlar parklar ve bahçelerin içinde bulunan ağaç gölgelerinde uyuyarak vakit geçiriyor. Son olarak tarihi Büyük Saat Kulesi’nin hemen yanında bulunan parkta uyuyan çok sayıda vatandaş objektiflere yansıdı. Kimileri ağaç gölgelerinde, kimileri ise banklarda öğlen şekerlemesini yaptı. Yanlarından geçen onca otomobil ve iş yerlerinin gürültüsüne rağmen uyuyan vatandaşlar uykularından bir türlü uyanmadı.

Öte yandan sokaklarda atık kağıt toplayan çıplak ayaklı genç, sıcakta yorgun düşünce çarşı merkezinde bulunan çınar ağacının gölgesinde uykuya daldı. Kentin en işlek bölgesi olan Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda atık kağıt toplayan genç, yakıcı güneşte yorgun düşünce dinlenmek için yer aradı. Dörtyol Kavşağı'ndaki çınar ağacının altında soluklanan genç, uyku bastırınca da kağıt topu çuvalına yaslanıp bir süre uyudu. Öte yandan bir vatandaşın ise Ziyapaşa Türbesi’nin bulunduğu ağacın altında uyuması da objektiflere yansıdı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.