TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir’de Ramazan coşkusu devam ediyor

Yüreğir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftarları her gün ayrı bir mahallede devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir’de Ramazan coşkusu devam ediyor

Yüreğir’de Ramazan coşkusu devam ediyor

 
ADANA (İHA) - Yüreğir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftarları her gün ayrı bir mahallede devam ediyor. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip onlarla iftarını yapan Başkan Mahmut Çelikcan, “Ramazan ayının bütün güzelliklerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz” dedi.
Kışla Mahallesi ve Köprülü Mahallelerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi, onlarla sohbet etti. Düzenlenen iftar programına AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.
Kışla Mahallesi Sakinleri Başkan Çelikcan'a kentsel dönüşüm çalışmaları için teşekkür ederek çalışmaların devam etmesinden memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve evlerine taşınmayı sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kışla Mahallesi'nde birinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldığını ikinci ve üçüncü etap çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Yüreğirli vatandaşlarla Ramazan İftarlarında bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çelikcan, “Genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, kadınıyla, zenginiyle, fakiriyle aynı sofranın etrafında birleşiyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bunu en güzel şekilde idrak ediyoruz. Yüreğir'de 6 yıldan bu yana sürdürdüğümüz sokak iftarları gelenek haline geldi ve vatandaşlarımız da iftar programlarımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.