TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süleymaniye yeni Kur’an Kursuna kavuştu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha önce Süleymaniye Mahallesine söz verdiği Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Süleymaniye yeni Kur’an Kursuna kavuştu

Süleymaniye yeni Kur’an Kursuna kavuştu

 

 

SEDAT ATİLLA

ŞANLIURFA-Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha önce Süleymaniye Mahallesine söz verdiği Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdi.

Süleymaniye Mahallesindeki Kur’an Kursu açılışına katılmadan önce Vali İzzettin Küçük; Şehitlik Anaokulunda yaz aylarında 4-6 yaş arası çocuklar için açılan Kuran Kursunu ziyaret etti. Kurstan yararlanan çocuklarla sohbet eden Vali İzzettin Küçük; çalışmalar hakkında da İl Müftüsü İhsan Açık’tan bilgi aldı. Anaokulundaki sınıfları tek tek dolaşan Vali Küçük; minik öğrencilere de çikolata ikram etti.

Şehitlik Anaokulundaki 4-6 yaş arası Kur’an Kursunu ziyaretinin ardından Süleymaniye Mahallesine geçen Vali İzzettin Küçük; İş adamı Bahattin Demir tarafından mahallede yaptırılan taziye evinin üst katında hizmet verecek olan Anzılha Demir Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdi. Yaptırdığı taziye evinin üst katının Kur’an Kursu olarak kullanılmasını sağlayan iş adamı Bahattin Demir’e Vali İzzettin Küçük tarafından takdir belgesi verildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından beraberindekilerle birlikte Kur’an Kursunu gezen Vali İzzettin Küçük; öğrencilere, sınıflarda eksik olan klimaları kendisinin alacağı müjdesini verdi. Çıkışta bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Mahallenin önemli bir ihtiyacı giderildi. Hayırsever iş adamımız Bahattin Demir çok değerli bir iş yapmıştır. Kendisine vali olarak şükranlarımı sunuyorum. Burası insanların önemli günlerinde, taziyelerinde bir araya geldiği bölgenin can damarı olmuştur. Mahalleye hayırlı olsun” dedi.

Açılışta Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e; Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı, İl Müftüsü İhsan Açık ve mahalle sakinleri eşlik etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.