TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ’nin açtığı çukuru vatandaşlar kapattı

Adana’da Türkmen Başı Bulvarı'nda bulunan Koruflora Sitesi sakinleri, evlerinin önünde yapılan kanalizasyon çalışması ardından aylarca dökülmeyen asfalt yüzünden Adana Su ve Kanalizasyon İşleri İdaresi (ASKİ)’ye tepki gösterdiler. ASKİ’yi göreve davet eden semt sakinleri , “Gelip yıktıklarını, yeniden yapsınlar” diyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ’nin açtığı çukuru  vatandaşlar kapattı

 
ADANA (İLKHABER) - Adana’da Türkmen Başı Bulvarı'nda bulunan Koruflora Sitesi sakinleri, evlerinin önünde yapılan kanalizasyon çalışması ardından aylarca dökülmeyen asfalt yüzünden Adana Su ve Kanalizasyon İşleri İdaresi (ASKİ)’ye tepki gösterdiler.
ASKİ yetkilerinin yeterli duyarlılığı göstermediğini söyleyen Koruflora Sitesi Yöneticisi Tolgay Nur, "İki ay önce ASKİ bir logar çalışması yaptı. Hemen ardından biz de bu çalışma yapılan alanın asfaltlanması için müracaata bulunduk. Geldiler kontrol ettiler ‘Tamam yapacağız’ dediler. Ancak gidiş o gidiş. Biz de araçlarımız hasar gördüğü için oluşan çukurları kendi imkanlarımızla geçici çözümlerle kapatmak zorunda kaldık. ASKİ’nin gelerek soruna kalıcı çözüm bulmasını ve bozulan yolun asfaltlanmasını istiyoruz. ASKİ’yi göreve davet ediyoruz. Gelip yıktıklarını yapsınlar” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.